Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziony...

nic mi sie nie chce

Polecane posty

Gość zawiedziony...

mam zone(jeszcze) z ktora nie jestem od ponad roku, zostawilem ja bo mnie oszukala a nowo poznana kobieta przechylila szale na dobre. nowo poznana kobieta niedawno odeszla ode mnie. dla jednej i drugiej bylem dobry, szczegolnie zal mi zwiazku z druga bo posrednio dla niej poswiecilem malzenstwo a mimo to tego nie docenila. jak tu byc dobrym dla kogos. dla komentujacych prosze czytajcie uwaznie, najpierw zona mnie oszukala, potem ja zostawilem i potem byla nowa kobieta.

zawiedziony... Taki to los okrutny. Otwieramy przed kimś serca..a ten ktoś kopie nas po dupie. Jaki z tego morał? Czy nie lepiej żyć w kłamstwie,bawić się i zdradzać ? Czy nie lepiej udawać kogoś kim się nie jest? Czy raczej być Sobą..i zostać z niczym? Życie..Ja nie rozumiem życia:-o

Gość zawiedziony...
wlasnie, naprawde widze coraz czesciej ze ci co klamia, bawia sie i maja wszystko gdzies, wychodza na tym lepiej

Gość zawiedziony...
jeszcze nie ( w pracy link nie dziala) prawda... czy to ma jeszcze znaczenie w dzisiejszym swiecie? czuje ze jeszcze troche i sie zmienie, jak kazdy po przejsciach

Gość zawiedziony...
teraz rozwod przede mna z zonka co pewnie bedzie chciala skubnac troche mojej kasy i moze sie to udac i do tego dlugi w ktore wpadlem lekko przez kolejna kobiete. cudowna perspektywa

Dla mnie największe znaczenie ma prawda. Choćbym miała ryczeć i po ścianach chodzić. Ale cóż taka jednostka jak ja może zdziałać?Ano nic. Czujesz,że się zmienisz? I będziesz cynicznym chamem?Obłudnikiem i ruchaczem? Umiesz się tego nauczyć? Po przejściach? Ja jestem istotą' po przejściach..Może dlatego teraz tak mówię? Że cenię szczerość.Prawdę. Cholera wie.

Jak to skubnąć?Podział majątku nie obowiązuje? Jako żona ma prawo do majątku,tak? A i dzieci..itepe.. Pierdol kasę.Weź tylko Swoje... A długi? Pożyczyłabym Ci na te długi..gdybym była bogata.. A jestem biedna jak mysz kościelna:-o.

Gość zawiedziony...
duzo wiecej kopniakow raczej nie zniose - a to moze zmienic kazdego (chyba) prawda - to chyba nie istnieje - czlowiekowi predzej czy pozniej odbija i kiedys mowil o prawdzie a potem wszystko sie zmienia (poprzednie kobiety) dzieci nie ma skubnac - ona nie pracowala (ale miala isc po studiach) a ja dobrze zarabiam - sady pelne kobiet - moga mi cos naliczyc z dlugami sobie poradze po prostu w calosc do kupy jak to biore to sie mozna zalamac

zawiedziony... 'duzo wiecej kopniakow raczej nie zniose - a to moze zmienic kazdego (chyba)' 1.Facet to silne zwierzę-zniesiesz jeszcze wiele.Uwierz w to. 'prawda - to chyba nie istnieje - czlowiekowi predzej czy pozniej odbija i kiedys mowil o prawdzie a potem wszystko sie zmienia (poprzednie kobiety)' 2.Istnieje.W/g mnie.Bo w/g by się dogadać,zrozumieć nie ma miejsca na ściemy-że tak powiem. 'dzieci nie ma skubnac - ona nie pracowala (ale miala isc po studiach) a ja dobrze zarabiam - sady pelne kobiet - moga mi cos naliczyc' 3.Uf.że dzieci nie ma.Nie ucierpią. Jeśli nie było intercyzy-połowa jest Jej. A co mogą sądy naliczyć? Nie popadaj w paranoję. ' z dlugami sobie poradze po prostu w calosc do kupy jak to biore to sie mozna zalamac' 4.Wiem,że jak się wali to się wali po całości.Ale człowiek jest silny.Ty jesteś silny.A,że dopadają Cię świry psychiczne-zrozumiałe. Wszak kochasz Tę niewiastę niewierną:-o.

Gość zawiedziony...
jaka polowa, na papierze nic nie mam materialnego tyle ze pracuje sady moga naliczyc alimenty jesli jej sie pogorszylo ale tylko w przypadku gdy udowodni tylko maja wine niewierna - to nie poszlo o wiernosc:-)

Gość zawiedziony...
mieszkanie mam/przed slubem samochody graty i inne tez moje/przed slubem wspolnego nie ma konta pa

Gość asiiiikkkkkkkkkkkkk
Teraz pewnie wiesz jak sie zona poczula jak odszedles,#A sam napisales nowo poznana przechylila szale na dobre, wiec jednak jakis wplyw miala.

Gość kwasss
A naprawdę to co Cie boli? Ew. alimenty, samotność, czy zawód milosny? Jako facet masz duże szanse na szczęscie. Zreszta jesli nie ma dzieci to naprawde jest latwiej.