Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sama11

Mam blokadę psychiczną i brzydzę się nie umiem zrobić loda

Polecane posty

Gość nassaja
Uwazam ze jesli kochasz meza to kochasz rowniez kazda czesc jego ciala takze penisa, ale jesli seks oralny jest dla ciebie zbyt perwersyjny nie zmuszaj sie bo mozesz potem czuc sie z tym zle. Moze twoj moz wcale tego nie oczekuje. Mozesz sprobowac poroznawiac z nim o tym... Moze sprobujecie razem, zycze powodzenia

Gość tebrast
brzydal fajny z Ciebie facet... ciekawe dlaczego jesteś sam?! Szukasz księzniczki ?! :)

„dlaczego penis nie może być czymś...ładniejszym” No może i piękny nie jest, ale ile w nim energii, życia. Taki pobudzony, gorący, sterczący … Może jednak spróbuj, Twój mąż będzie na pewno wniebowzięty, jestem facetem, uwierz mi :). A tak na marginesie, to w tym temacie to robisz – gadasz o seksie ;).

nazwij intymne częsci inaczej pochwa--garaż penis --auto w nocy zapytaj kochanie czy mogę umyć ci auto ,a potem pobawie sie skrzynią biegów :P? wiem wiem żarty nie na msc:O

"brzydal fajny z Ciebie facet... ciekawe dlaczego jesteś sam?! Szukasz księzniczki ?! " Raczej czarownicy :D. Ale kurde, te też się mnie boją, czarują, a później ... :/

Gość taka sama11
sami hahahaha dobre :P ej nie no....GARAŻ?? jakoś to mało romantyczne :P

Gość taka sama11
Brzydal - no na pismie to ja moge gadac, gorzej w realu niestety :o

Gość tebrast
oj Brzydal żebyś potem nie narzekał, że masz czarownicę w domu :) Wiesz jak z Nami się cięzko żyje? :) Jestes na to gotowy? :)))))

'Czy to coś z Twoim nickiem związane?" Nick tak z przekory napisałem - bo jestem pięknym, młodym, uduchowionym facetem ;). Ma, niestety ma.

Gość taka sama11
sami...a musi być w ogóle auto? :P może jakies inne pomysły ktoś podpowie? przynajmniej będe mogła jakoś ominąć to wstydliwe dla mnie nazewnictwo?

Gość a co z tobą Brzydal nie tak
No to tak samo jak Brzydal- tutaj bryluje, gorzej w realu:P A tak poważnie- są ludzie, którzy maja prawdziwe problemy. Są samotnymi, starymi dziewicami, a Ty masz męża, regularny seks i jeszcze narzekasz!!!😠 W dupach się poprzewracało:P

Gość tebrast
ale facet nei ma być piekny tylko mieć to coś... jak to było facet ma być o pół funta ładniejszy od diabła :) Chyba cos nas tutaj kitujesz :)

wiesz ,tak ja nazywam te rzeczy to nie napiszę :O bo za wcześnie

Gość taka sama11
ale ja nie narzekam kurcze tylko jakoś się nastawiam na tego 'loda', bo zdaję sobie sprawe z tego, że prędzje cyz później mnie to czeka :o :P p.s. humor mi się dzięki Wam poprawił :)

Gość tebrast
Sami jestes boska :) Dzieciom na tym topiku dziękujemy... A Sami Nam zdradzi swoje nazwy :)

"oj Brzydal żebyś potem nie narzekał, że masz czarownicę w domu Wiesz jak z Nami się cięzko żyje? Jestes na to gotowy?" Jeśli czarownica jest biegła w swojej sztuce, to zaczaruje odpowiednio, tak, że nawet nie będę wiedział że żyje. Ja chcę umrzeć i być w niebie, ale z taką właśnie czarownicą :). A tak na serio - ja tez mogę być ciężki do wytrzymania czasami. Ale czasami, ogólnie to ze mnie taaaki grzeczny chłopczyk jest :).

Gość tebrast
Jużja sobei mogę wyobrazic jaki Ty grzeczny chłopczyk jesteś :) mam takiego w domu :) Duzy chłopiec a czasem jak dziecko któremu zabrano zabawkę.

Brzydal każda czarownica ma miotłę wiec nie dziw sie ze uciekają:P nie bede pisać o ''tych''rzeczach to dla mnie bezcenne resztą płace kartą....:classic_cool:

Gość tebrast
Ale mnei rozbawiliście :)

Gość dorotka23
a ja sie brzydze spermy chyba oz zawsze ale jakos sie przełamywałam, ale zawsze miałam jakies obrzydzenie i mam nadal.

"Brzydal - no na pismie to ja moge gadac, gorzej w realu niestety" Dobry początek, faktycznie, na żywo jest trudniej, ale po prostu musisz sie przestać wstydzić seksualności i tyle. Więc gadaj o tym, choćby tu. Może się nie znam, wierzę w miłość, ale wiem też, że nawet największa miłość może wygasnąć, jeśli życie seksualne staje się nudne, ciągle to samo. Oczywiście nie tylko seks, ogólnie, jak jest rutyna. A wtedy faceci mają tendencję do skakania po kwiatkach. Więc trzeba się starać i urozmaicać sobie życie, także seksualne. Ale to takie moje teoretyzowanie ;).

Gość nassaja
nie musisz nic mowic moim zdaniem. Pisalam ze maz nie ma problemow z pieszczotami oralnymi, wiec mozesz sprobowac np... przekrecic sie przekrecic sie na pozycje 69 on nie bedzie patrzal na cebie bo bedzie zajety a ty powoli bedziesz mogla sie wyzwolic:)

"sami...a musi być w ogóle auto? może jakies inne pomysły ktoś podpowie? przynajmniej będe mogła jakoś ominąć to wstydliwe dla mnie nazewnictwo?" Może tunel i lokomotywa?

Gość taka sama11
no własnie, a sa może tu na kafe jakies osoby z podobnym problemem do mojego? czy tylko ja jestem dakim dziwajdłem? :(

Gość a co z tobą Brzydal nie tak
Wiesz, to nie jest takie proste, Brzydal:( Jestem czarownica i takie tam, wiem, o czym piszesz. Ale to nie jest tak, że się zaczarujesz ni nigdy Ci nie przejdzie. I czasami dobre chęci nie wystarczają:O jak ktoś jest marudny, ciężki w obyciu, zawsze ma swoje zdanie, wie lepiej itp. to bywa to ciekawe, ale też strasznie męczące. Ile można się męczyć z kimś, kto raz jest dzieckiem, a raz kobietą, a raz cię zaskakuje swoją męskością?:O