Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalalalalala

ciągnie mnie do zdrady.../

Polecane posty

Gość tralalalalalala

mam dziewczyne od roku, ktora bardzo mnie kocha, tak samo jak ja ja. mamy po 19 lat. w tym roku poszlismy ma rozne na studia. tam poznalem naprawde swietna kolezanke (tez ma chlopaka). dogadujemy sie doskonale, wyraznie mamy sie ku sobie i ostatnio zaprosila mnie do siebie na domowke (oprocz mnie beda jeszcze 3 osoby). bedzie pelno alkoholu i boje sie ze moze dojsc do czegos miedzy nami. dodam, ze moja dziewczyna nie zgadza sie zebym w ogole tam poszedl. nie jestem do konca pewny jak postapic, wiec prosze o rade

Gość asiiiikkkkkkkkkkkkk
co to za domowka 4 osoby ????? Ciagnie Cie di zdrady? A chcialbys zeby Twoja dziewczyna Cie zdradzila?albo poszla na taka impreze?

Nie idź na tą domówkę jak kochasz swoją dziewczynę, bo zniszczysz swój związek dla chwili przyjemności. Chyba nie chciałbyś żeby Twoja ukochana dziewczyna puściła się z kolegą?

Gość tralalalalalala
jednak idę na tą domówkę, ta koleżanka ciągle mnie namawia, żebym przyszedł; moja dziewczyna też się zgodziła ale bardzo niechętnie, żebym tam poszedł...

Gość ANOLI
;/ najpierw zadaj sobie pytanie, czy w ogóle zalezy ci na swojej dziewczynie?

Gość ANOLI
bo jak ci zalezy to na tą domówkę nie pojdziesz, a jesli nie zalezy to leć tam i się przeruchaj z jakąś nowo poznaną dziewczyną dla chwili przyjemności i podaruj swojej ukochanej łzy..;/ jak w ogóle możesz pozwolić na to, by twoja dziewczyna przez ciebie się martwiła? bo na pewno tak bedzie jak juz pojdziesz na tą domowke całą. typowy facet;/

Gość tralalalalalala
zależy i to bardzo... w ogóle to moja pierwsza dziewczyna i chyba dlatego ciągle myślę, jakby to było z inną... wiem, beznadziejny jestem:-(

Gość tralalalalalala
a tamtą znam ponad miesiąc, dokładnie tyle samo jest ona ze swoim chłopakiem w związku

Gość ANOLI
to skoro tak bardzo ci zalezy to skoro widzisz możliwość zdrady to nawet z tego nie korzystaj tylko omijaj to szerokim łukiem !

Gość tralalalalalala
to zdjęcie to oczywiście nie mój pomysł, tylko podszywacza

Gość ANOLI
chłopcze miesiąc a rok z dziewczyną... co ty do czego porównujesz? poza tym pamiętaj ona ma chłopaka, co zajęte to święte. Tego się nie czepia. Jak tak w ogóle mozesz? Nie dość, że zrujnujesz swój związek to jeszcze jej

Gość anastazjjaaa
NIE IDŹ na te domówke!!!

Gość tralalalalalala
tylko właśnie mówię, że ja postaram się uważać, tylko to ona mnie tak prowokuje i próbuje się do mnie zbliżyć

Gość tralalalalalala
beznadziejne są te podszywy, sam piszę 100 razy lepsze jak mi się nudzi, tylko, że teraz napisałem ten temat zupełnie serio

Gość ANOLI
NIE IDŹ NA TO CAŁE GÓWNO

Gość tralalalalalala
pewnie i tak wyjdzie na to, że jednak pójdę; w ogóle ta koleżanka jest zupełnie inna od mojej dziewczyny (choć obie są tak samo ładne) i myślę, że na pewno żadnego poważnego związku bym z nią nie stworzył

Gość tralalalalalala
przepraszam za te posty, w których podszyłem się pod autora, po prostu czuję się niedoruchany przez mojego ojca i dlatego wypisuję takie bzdury... ale co wy tam możecie wiedzieć o jebaniu w dupę przez własnego starego... przepraszam jeszcze raz

Gość tralalalalalala
a wracając do tematu to po prostu chyba mam za dobrze ze swoją dziewczyną... ale postaram się jej nie zawieść

Gość ANOLI
tak leć i ją zdradź. Powodzenia na drodze stawania się skurwysynem;/ Przepraszam, że tak ostro, ale taka prawda. Nie jesteś wart swojej dziewczyny. Pamiętaj o tym, gdy ona ciebie całuje lub mówi do ciebie czule. NIE JESTEŚ JEJ WART. dobranoc, bo szkoda mi nerwów na takiego głąba.

Gość ANOLI
miało być Skurwielem *