Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amorello

Dwie laski

Polecane posty

Gość A G N I E C H A
nie mam foto, niestety? czyżby się wstydził pozowac? mam tylko wspomnienia,...........niestety (; ale człowiek uczy się na błędach, prawda?

muhahaha i fałdy wyszły z ukrycia ,Przegrywaja zycie na cafe i niby leją ze mnie ,ale mnie to nie rusza bo wiem ze brzydki nie jestem muahahahaha :D::Pidzicie fałdy juz

Gość tebrast
chłopczyku taki jesteś boski że nei masz jednej stałej dziewczyny?! Ja nei mam fałd i co z tego jestem poza twoim i Tobie podobnym facetów zasięgiem.

mam to gdzies jaki masz zasieg,ale bronicie te co mają znaly brzuch,albo same tylko tu takie siedza i przegrywaja zycie uzalając sie nad soba muhahaha :classic_cool:

Gość brum...
Amorello - jesteś piękny,męski, seksowny i inteligentny. Ciacho

Gość taki boski i
przegrywa zycie na kafe buahahahah

Gość qwq
oj amorello moze i jak twierdzisz brzydki nie jestes - choc do miana przystojniaka troche ci brakuje ale to kwestia gustu grzyweczka mocno passe - takie wloskie wakacje 1999) .... ale klasy brakuje ci totalnie! na miejscu tych jak to nazywasz 'fald' dziekowalabym bogu ze ci sie nie podobaja bo posiadanie takiego mlotka nawet za goscia do sexu to tragedia... no chyba ze bys sie nie odzywal.

wszedlem tylko zeby sie podzielic tym co mnie spotkalo muahaha:classic_cool: a boski nie jestem

Gość brum...
jesteś słodziudki Amorello

Gość no tak////////
co cie spotkalo hahaha wezcie pochwalcie chlopaka bo wreszcie jakies mu daly to musi sie chwalic i zapamietac na dlugo!!!!! pewnei nastepna okazja bedzie za 100 lat hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa

traktuje was wszystkie powieszchownie jak rzecz ,zlewam na was ,wykorzystuje jak moge .Dajecie dupy tak łatwo ,ze nawet wysilac sie nie trzeba zbytnio ,a od sexu juz mnie kutas boli ,juz mam dosyc waszych dziur muahahah:classic_cool:

ide stad .. za kilkanascie dni znowu wróce i opisze jakie to jestescie łatwe ,muahahah :classic_cool: nara!!

Gość marzenia-----
scietej glowy 🖐️

no cóż... z taką twarzą nie dziwię się ze trafiasz na same kurwiszony, skoro wyglądasz jak alfons. :)

amorello szczerze współczuję - pewnie trauma po tym przykrym doświadczeniu zostanie ... ;) Wiesz to dobrze w sumie , że te fałdy zakrywają - gorzej jakby się z nimi obnosiły...

Gość a amorello
brzmi obleśnie i gejowsko :P Pewno masz coemne natluszczone wlosy i złoty łancuch na szyi.