Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zupka hinska

co zrobić?

Polecane posty

jestem w związku z chłopakiem prawie 9 lat.mieszkamy razem ,jest nam dobrze ,sex też w porządku. I jest pewien chłopak właściwie nasz znajomy a bardziej to mój przyjaciel.Potrafimy gadać ze sobą godzinami zwierzamy się sobie ze swoich związków właściwie gadamy o wszystkim.kilka lat temu mało brakowało a wylądowalibyśmy w łóżku w ostatniej chwili się powstrzymałam (skończyło się na pieszczotach i pocałunkach) on wtedy powiedział,że zawsze mu się podobałam ,że mnie kocha.Byłam w szoku ale byliśmy podpici więc nie wzięłam tego na serio.spotykamy się często on z żoną i ja z moim. widze jak on na mnie patrzy ja na niego zresztą też. chyba się w nim zakochuje on znowu szuka pretekstu aby spotykać się ze mną sam na sam(a mi bardzo się to podoba) spotykamy się potajemnie ona bardzo dobrze mnie traktuje jest taki cudowny i kochany. Nie poszliśmy ze sobą do łóżka jakoś nie potrafię zdradzić choć pewnie już to robię ona namamwie mnie abym z nim była on chce odejśc od zony . co ja mam robić? był ktoś w podobnej sytuacji??

Gość miałam podobnie
byłam kiedyś w podobnej sytuacji też myślałam że się zakochałam rzuciłam dla niego chłopaka z którym byłam 7 lat. tamten był "taki kochany" co się okazało tylko na początku.pózniej przyszła monotonia i szare życie. rozstaliśmy się po kilku miesiącach ,mój chłopak tez mi nie wybaczył i zostałam sama. Radzę zastanów się zanim podejmiesz decyzję

"wiedział,że zawsze mu się podobałam ,że mnie kocha" bo po co innego facet byłby latami świetnym przyjacielem na każde zawołanie... nie mógł zdobyć albo coś to znalazł sobie inną (żonę) a przy tej czekał aż się może uda.....i się udało superrrr :O