Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurniona na maxa

bezmózgowcy myślący fiutami

Polecane posty

Gość wkurniona na maxa

Wkurnia mnie myślenie facetów odnośnie kobiet zachodzących w ciążę.Seks dotyczy dwojga osób i oboje powinni myśleć o zabezpieczeniu!!!! Właśnie takie myślenie "laski zachodzą w ciążę bo są głupie" to typowe myślenie bezmózgiego samca! Do jasnej cholery czy żaden mężczyzna na tej sali nie zdaje sobie sprawy z konsekwencji własnych poczynań?! Bądźcie odpowiedzialni za siebie jeśli nie chcecie odpowiadać za życie innego (małego) człowieka! NIE TYLKO KOBIETY BIORĄ UDZIAŁ W POCZĘCIU DZIECKA

Gość menkaaa
a powiedz mi w jaki sposób mężczyzna ma się zabezpieczac. Jedynie gumka. Jestem kobietą i uważam, że jesteś niedorośniętą gówniara, ktora liczy tylko na faceta. Po pierwsze jak liczysz tylko na niego to nie pozwól mu aby był bez gumki. Po drugie, ja tam wolę liczc na siebie i sama sie zabezpieczać, to jest bardziej możliwe i bezpieczniejsze. Faceci tacy byli od lat, są i będa. A ja się dziwię własnie, że pomimo, że od lat kobiety narzekają na facetów ale dalej dają się robic w konia.

Gość ferttt
bezmózgownice myślące cipami, jest takie przysłowie " jak su.... nie da pies nie weźmie", no i co.

Zgadzam się z tym, po części. Do tanga trzeba dwojga, więc z jakiej racji o antykoncepcji ma myśleć tylko kobieta, bo to ona zachodzi w domniemaną ciążę? żenada. Skoro facet nie chce być ojcem niech zakupi prezerwatywy, to wystarczy, reszta leży w moim interesie. Trochę zrozumienia i zaangażowania, ale po co? :-o

Gość fedttttt
...Skoro facet nie chce być ojcem niech zakupi prezerwatywy, to wystarczy, reszta leży w moim interesie. ... A ja jak nie chcę by matką to nie daję facetowi zanim nie nałoży prezerwatywy. Chyba czujesz czy ma na fiucie prezerwatywę czy nie, a jak nie czujesz no to weź tego fiuta w rękę i pomacaj czy nałożył czy nie. Madra kobieta nigdy nie pozwoli facetowi na miłośc bez prezerwatywy albo bez innego zabezpieczania się. To tylko te myślące tyłkiem takich rzeczach jak zabezpieczanie się nie myślą a później sie głupio dziwią, że jest ciąża.

Gość fjuttttt
lnajpierw dają facetom bez zastanowienia a póxniej szukają winnych. Co za baby.

Gość WINNNIKI
A jak to jest w sytuacji kiedy dwoje ludzi sie kocha.Facet jest zdania "jesli planuja dziecko" a facet mowi ze niepotrzebuja zabezpieczenia bo sie kochaja i z tego moze byc dziecko.A potem zostawia kobiete?Co o tym myslec?

Gość Rudi81
autorce gratuluję dzidziusia....