Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soven

Jestescie nienormalne dziewczyny

Polecane posty

Gość soven

Dwa razy sie starałem o dziewczyny długo i zostałem olany teraz kiedy mam wszystkie dziewczyny gdzies....to wiele szaleje za mna, do tego doszło ze mam czesto propozycje randek, spotkan. pisza i mowia mi takie rzeczy ze.....normalnie zszokowany jestem. O co chodzi?!!!

Gość bo trzeba postepowac madrze
a nie rzucac sie i odrazu wyznawac milosc 1 kobiecie ....wiesz ze ta gra polega na wzajemnym przyciaganiu i odpychaniu ? asekuracyjnym podjesciu mimo iz sie kocha/zalezy ? badz ostrozny i troche wyluzuj .... bo jakbys z kseizyc a spadl

Gość fghghfgh
Widzisz różnicę iędzy dziewczyną A a dziewczyną B, tudzież dziewczyną T? Bo wiesz, może najpierw musisz nauczyć się takich podstaw...

Gość soven
luzik jest :)......gra była dobra......ale widocznie za słaba ;/

Gość soven
fghghfgh głupi komentarz (specjalista :D)

Gość soven
acha zaraz wracam bo wlasnie gotuje moją papsuzke do obiadu z michałkiem acha czekam na michałka bo wole teraz facetów ciał :)

Gość soven
hehe podszyw :) zart Ci sie udał tak naprawde załosne to było

Dwa razy sie starałem o dziewczyny długo i zostałem olany teraz kiedy mam wszystkie dziewczyny gdzies....to wiele szaleje za mna, do tego doszło ze mam czesto propozycje randek, spotkan. pisza i mowia mi takie rzeczy ze.....normalnie zszokowany jestem. O co chodzi?!!! bo kolego o zeby trzeba dbac... wprawiłes sobie jedyneczke ...i od razu inny chłoptaś :P:P:P

Gość soven
nie podszywaj sie pod emnie smarkaczy glupi znajde i cie zabie acha juz koncze bo michałek czeka papatki

bo trzeba postepowac madrze a nie rzucac sie i odrazu wyznawac milosc 1 kobiecie ....wiesz ze ta gra polega na wzajemnym przyciaganiu i odpychaniu ? asekuracyjnym podjesciu mimo iz sie kocha/zalezy ? badz ostrozny i troche wyluzuj .... bo jakbys z kseizyc a spadl tu ktos mądrze napisal :P

Gość aaaaaaaaassssssssaaaaaaaaaa
amocośtam Ty już mu nie radź puszczalska szmato. Opowiedz lepiej ile syfów nazbierałeś w tym tygoniu? Jesteś obleśny moim zdaniem :o