Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cukiereczek500

niskie poczucie wlasnej wartosci

Polecane posty

Gość cukiereczek500

dlaczego jedni mysla o sobie dobrze, nie patrza krytycznie na siebie samych a ja ciagle mysle ze nic nigdy nie osiagne i nic mi sie nie uda. jak to zmienic , ciezko tak zyc...

Gość Uzalezniona psychicznie
Ja mam dokladnie tak samo:(

Gość cukiereczek500
to strasznie dziwne , bo mam wiele, dobra prace, wspanialego chlopaka, normalna rodzine, a mimo to tak sie doluje. ciagle gdzies w glowie dzwoni mi, ze nic nigdy nie osiagne. bez sensu

Gość cukiereczek500
dalo mi i to bardzo.

Gość cukiereczek500
ciesze sie z tego co mam, ale sa rzeczy, ktore chcialabym jeszcze osiagnac i to ze nie jestem w stanie uwirzyc w siebie rujnuje mi zycie. doceniam to co mam , nie jestem niewdzieczna osoba, ciezko mi tylko tak zyc, bo nie rozumiem dlaczego... napisalam to wszzystko chcac sie z kims podzielic i mam nadzieje ze czyjas podobna sytuacja pomoze mi zrozumiec i sie z tym uporac...

Spokojnie..nie atakuje Cie. Dobra rada: uwierz we własne siły. Masz fajna prace i chłopaka - widocznie na to zasluzylas np. osobowoscia - wierz mi- NIC ZA DARMO!

Gość viruska
Masz fajna prace i chłopaka - widocznie na to zasluzylas np. osobowoscia - wierz mi- NIC ZA DARMO! Bzdura:D Znam dobrych, wartosciowych ludzi ktorzy maja w zyciu pod gorke, sa samotni i mnostwo narcystycznych wrednych kreatur, ktore dostaja zawsze od zycia wszystko czego pragna. Life is brutal and NOT FAIR🖐️

Gość cukiereczek500
to prawda nie ma nic za darmo... zycie jest niesprawiedliwe. trudno mi uwierzyc we wlasne sily. chcialabym sie poczyc jak wtedy kidy bylam pewna siebie nastolatka ...trudno mi powiedziec co sie zmienilo, ze jest teraz tak inaczej,,,,,