Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usychająca

codziennie usycham z samotności mam 24 lata

Polecane posty

chciałem tylko zauważyć, że na politechnice którą ukończyłem też nie było za dobrze z płcią piękną, a mimo to mam kilku żonatych kumpli, przy czym żadna żona nie kończyła politechniki

Gość szasem_słońce_częściej_deszcz
Hej Usychająca :-) łącze sie z Tobą w bólu ;-). Też 24 l. i identyczna sytuacja, jakbym czytała o sobie :-(

Gość usychająca
romuald - nie, absolutnie nie miało cię to zszokować. a o czym z tobą mozna romawiać? jak na razie jest to jednak wielka niewiadoma na tym forum, bo każdy ma coś konkretnego do powiedzenia oprócz ciebie. tak - to że biegam po wystawach uwazam za swoje wielkie zainteresowanie, ale nie będę z tobą na ten temat rozmawiać, bo widzę że jest ci to zupelnie odległe, wkońcu ludzie są różnorodni, ale zapewniam cię że z moimi znajomymi wystawcami nie rozmawiamy o odchodach psów. z czym ci się kojarzy keyboard to już twoja sprawa, disco polo to od biedy nawet na skrzypcach można zagrać, mniejsza o to......uważasz że nie ma ze mną o czym rozmawiać - twoja sprawa, każdy ma prawo do swoich zainteresować, dobrze jest jak w ogóle je ma, ja uważam ze je mam i jestem z tego powodu dość dumna:) po co mi moje nagrody? właściwie teraz to juz po nic bo to stare dzieje, ale świadczą nadal o tym ze mam w zyciu jakieś pasje...a kto wie, może wciąż w przyszłosci jeszcze cos z tego wyjdzie.....moze można mi wmówić wiele rzeczy, że np wybieram w ludziach, że jestem wybredna i takie tak,ale na pewno nie to że nie mam zainteresowań, sama osobiście znam też takie panny co to mówią że interesują sie ogólnie wszystkim albo na pytanie o hobby odpowiadają że lubią malować paznokcie.....cóż

Gość usychająca
' o tym jak się odmienia czasownik to be' - normalnie zabiło mnie to...mało mnie tak na świecie wkurza jak ludzie co to mają wiele do powiedzenia w tematach o których nie mają zielonego pojęcia

Gość usychająca
no więc właśnie...romuald - jak mam mieć kogoś twojego pokroju to podpisuję sie obiema rękami pod tym że wolę byc sama i jestem cholernie szczęśliwa:):):):)

nie karm trolla, najpierw sprowadzi Ciebie do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem :)

Gość usychająca
nie da się ukryć:)

Gość maluszek pierdziuszek
co tak przynudzacie:)

film miejscami znosny, no ale nie o tym jest ten top wkurzaja mnie stare panny narzekajace na swoj los,a jedna z druga nie potrafi nawet blyskotliwie dzioba otworzyc i zachwycic swa inteligencja przykre to jakies i przygnębiajace:(

Gość krasta janista
jak dla ciebie dziewczyny w wieku 24 to stare panny to gdzieś ty się chował? w hebzi górno-dolnej na poddaszu?

Gość talk_to_me
to samo moga powioedziec kobiety:d dlaczego faceci nie potrafią zabłysnąć? ale to znowu sprawa indywidualna, odwazna dziewczyna nie bedzie miala propblemu z tym zeby powiedziec cos oryginalnego do chlopaka, ktory wpadl jej w oko, tak samo odwazny facet. Ci niesmiali maja gorzej.

Gość usychająca
dobrze jest być śmiałym ale też nie do przesady, tak samo jak beznadziejnie nieśmialym to nic ciekawego....gdzieś pośrodku:)

zasmuca mnie stan intelektu wspolczesnych kobiet po 20tce:(:(:( niby to szkoly pokonczylo, mature zdalo a nawet na studia sie dostalo, a jak przyjdzie co do czego to potrafi sie tylko nerwowo rechotac,miotac naokolo cielecym wzrokiem... a gdzie tu mijesce na pobudzenie intelektualne - pytam sie:(

Gość usychająca
no z tym sie zgadzam akurat - ALE nie lubię generalizacji

popieram romualda... trzeba dac szanse tym sfrustrowanym kobietom, bo naparwde im jeszcze na glowe padnie, a szkoda by bylo mimo wszystko tych licznych bialoglowych czających się naokolo jak mysliwi z epoki kamienia lupanego, ktorzy wychynęli ze swych jaskin na żer

chryste jaki tem romuald durnowaty że piersi więdną...sama tez chcę mieć rasowego psa i chodzić na wystawy...fikołki w przód i w tył co za osiol...podpisuję się pod tym co powiedziala usychająca ze wkurwiające jest jak ludzie nie wiedzą o co chodzi a pitolą....no normalnie wrodzona inteligencja buahahahahahahhahahahhahahha.....i dlatego spędza samotne wieczory przed kompem, żadna mu nie dorówna.....kurwa mać takiego osła to bym gumiakiem na patyku nie tknęła....boże widzisz i nie grzmisz, co to matka ziemia zrodziła....eh, ale dobra lepiej nie karmić trola, nie odzywajmy się na jego temat, niech se załozy topik: jestem zajebisty żadna mi nie dorówna (pewnie wygląda jak przez okno ale to inna sprawa) tak czy inaczej - do atorki....szukaj będzie dobrze, ja też jestem sama ale mam coś na horyzoncie i a nóz widelec to się szybko zmieni....

Gość hkklllll
romuald dobrze gada:)

:D:D:D

nie dobrze gada tylko pierdoli ile wlezie, ocenia ludzi a w ogóle ich nie zna kurwa romualdzie wypierdzielaj bo te kobitki myślą że wszystkie chłopy takie same na podstawie jakiegoś jednego trola przybłędy - ja taki nie jestem dziewczyny :) są normalni faceci mówię wam:) a tak w ogóle lady stonehenge - medal za \'dotknąć gumiakiem na patyku\' - normalnie jaaaaaaaaaak sie ośmiałeeeeeeeeem:):);););)

właśnie o to chodzi że dziewczyny które szukają normalnych facetów bardziej zauważają tych pokroku romualda, małego pierdzioły czy jak im tam bo takich w sumie jest więcej, ale SĄ też ci wartościowi - na prawdę. A z tych romualdów to przynajmniej pośmiać sie można - bo pewnie sami zakompleksieni, pryszczaci i już nie wiedzą co mają ze sobą zrobić, haha, jak można o samym sobie powiedzieć że ma sie wrodzoną inteligencję, haha a to ci numer

spoko romuald - nie jestem polakiem (choć mówię po polsku) to tak jeśli chodzi o ścisłość - nie mam nic do polaków absolutnie:) tak sobie tylko patrzę na twoje hasła i śmiać mi sie chce z ciebie i ludzi w twoim stylu.

Gość BLK
A ja powiem tylko tyle, że najłatwiej zbagatelizować czyjś problem i poddać go jednoznacznej krytyce, za która nic więcej się nie kryje poza negatywną oceną. Jeśli krytyka, to tylko konstruktywna wskazująca inne (możliwe, że lepsze) sposoby działania. Właśnie z tego, że się kogoś "zjedzie" od góry do dołu nic nie wynika, a nie z tego, że ktoś ma taki czy inny problem, jeśli nawet wynika on z frustracji. Takie wnioski ogólne. Pozdrawiam.:)

Gość ofe rma
"jedynym posmiewiskiem moga byc tylko ci co nacinaja sie na to co pisze ,jak to oni go okreslaja ''troll'' pouczajac przy tym innych by nie rozmawiac z nim czyli ''nie karmic go''." z trollem problem jest jeden. dużo pisze ale czytać się tego nie da. ani to zabawne, ani interesujące. działa niestety na bardziej nerwowych ludzi skierowanymi wprost do nich obelgami i w ten sposób każdy temat zamienia w bezsensowną przepychankę. dlatego "nie karmić trolla" oznacza w praktyce wezwanie do ignorowania idiotyzmów których jedynym celem jest zdenerwowanie adresata. polecam taką strategię. nie ma nic bardziej drażniącego dla trolla niż jego zlekceważenie.

Gość baba jaga od stu krasnali
nie martwcie się dziewczyny, ja też nie tak dawno jeszcze byłam sama i myślałam że to sie nigdy nie zmieni...jak jesteście miłe uśmiechnięte towarzyskie to musi być dobrze

Gość shit shit shit
fuck fuck fuck

Gość do baby jagi od stu krasnali
fajny nick:)

Gość eretus
rzeczywiście-są samorealizujące się,samodzielne,inteligentne, aż im się motorek w wibratorze nie spierdoli.