Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam_pracownikow_finans

szukam pracownikow_doradcow finansowych

Polecane posty

Nowa dynamicznie rozwijająca się firma z branży pośrednictwa finansowego poszukuje komunikatywnych, kreatywnych i dynamicznych osób na stanowisko Menadżera grupy. Zakres obowiązków: · zarządzanie zespołem współpracowników, · rekrutacja nowych współpracowników, · motywowanie zespołu · sporządzanie raportów · sprzedaż produktów firmy Wymagania: · wykształcenie minimum średnie · niekaralnosc Gwarantujemy: · wysokie wynagrodzenia adekwatne do osiąganych wyników · pakiet szkoleń · elastyczne godziny pracy, · możliwość rozwoju i dalszego awansu Jeśli szukasz nowych wyzwań, ciekawej atrakcyjnej pracy, zarówno pod względem zawodowym jak i finansowym, chcesz się ciągle rozwijać i stać się menadżerem to już TERAZ wyślij do nas CV na adres beatka_o1@o2.pl w tytule wpisując Menadżer Grupy. W aplikacji prosimy zawrzeć formułę "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych Dz.U. Nr 133 poz. 883)". Informujemy, że skontaktujemy się jedynie z wybranymi osobami.

dodam ze praca jest w lodzi i wojewodztwie lodzkim

czyli zwykła akwizycja ubrane we frazeologiczne gacie

sprzedajecie filtry do wody, a moze cyfre plus? acha finansowe produkty a to lepsza liga no no. nieustanna rekrutacja co? duża macie tam rotacje?

"Nowa dynamicznie rozwijająca się firma z branży pośrednictwa finansowego poszukuje komunikatywnych, kreatywnych i dynamicznych osób na stanowisko Menadżera grupy. " ja pierdole co za wyświechtany tekst.

Gość magiczna mikstura
beatka_o1@o2.pl --> taki nick ma osoba z HR tej firmy? a moze lolitka:o toz to wsytd, swiadczy tylko o braku profesjonalizmu firmy..

Gość magiczna mikstura
*nick.. mialam na mysli adres e-mail :D

a kto rekrutuje na forum? naciągacz jedynie. zalezy im na duzej ilosci naiwniakow.

Gość a ja szukam pracy
witam chyba chodzi tu o doradcow finansowych prosze o odpowiedz na mojego maila wyslalam cv i LM

doradca? to mylenie pojec. zwykły akwizytor. doradce masz w banku jak chcesz wziasc kredyt pod hipoteke itp. oni szukaja kogos kto bedzie im sprzedaż podbijał a nie doradcy.

Gość do Intway
a już na pewno nie ma doradców w intway bo to typowi naciągacze którzy piszą: "opłacalne dla banka" "i rozwiązań tę, która" "doractwa " To musi być dopiero firma z takimi tumanami :D :D :P

Gość ja pierniczę co za matoł
hahahahahh "która tłuczę zauczone treści " skąd ty sie wziąłeś ??? :D :D :D intway chyba celuje już w dzieci :D no tak naiwnych trzeba szukać a w bajki dzieci wierzą :D

Gość 35-90-12
a ja byłam na takiej rozmowie w tamtym tygodniu musisz dzialalnosc zarejestrowac,i sprzedaja ubezpieczenia, no ja podziekowałam sa stopnie awansu ,system tylko prowizyjny,sama szukasz klientów, tylko szkolenie bezplatne :)

Gość szczyt naganiania
dajcie spokój to kaszana prawie jak intway..... tyle że nic wpłacać nei trzeba a w intway to jeszcze wpłaty za wstęp rządają....

Gość naiwna ta laska
ale naiwnym trzebaby być żeby w necie na takie ogłoszenia zwracać uwagę :D