Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Christine91

Już zawsze będę sama?

Polecane posty

Gość Christine91

Mam pewien, może dla niektórych dziwny problem. Mam 17 lat a nigdy nie miałam chłpoaka. Poza tym jestem typem samotnikiem: mam niewielu znajomych, jeszcze mniej przyjaciół. Dotąd znakomicie wypoczywałam kiedy mogłam w spokoju poczytać książkę, samotnie posłuchać muzyki, powłoczyć się. Jednak ostanio wszyscy: nauczyciele, pedagog szkolna, rodzina stwierdzili,że jestem aspołeczna. Chcą mnie wysłać na jakąś erapię, która ma mnie niby wyleczyć(jakbym była chora). Jak dotąd dobrze mi z moją "alienacją", ale czasami zastanawiam się czy kiedykolwiek znajdę chłpoaka, prawidziwych przyjaciół. Odp proszę

Gość hwjdfkA
hmmm w sumie to Cię rozumiem;) ja jestem w 1LO i tez nie mialam chlopaka:) haa mam gorszy problem.. zawsze kiedy do mnie startuja to ich odpycham od siebie jestem wtedy bardzo niemiła,robie sie taka obojętna,moge nawet go wyzwac ;( to jest straszne.. a Ty nie panikuj mlode jestesmy :P przynajmniej nie zachowujesz sie tak jak ja:P

Gość hwjdfkA
a zeby miec znajomych to trzeba sie otworzyc ;) zaprzyjaznij sie z kims ;) bądz miła ,a przede wszystkim badz sobą!

Gość Christine91
jasne,że nie. Do mnie w ogfóle nie startują:-P

Gość A to wszystko przez
brak połyku ;)

Gość hwjdfkA
a czemu do Ciebie nie startuja jak myslisz? aa jestes ładna? opisz sie.. bo jezeli nie w wyglądzie jest problem to znaczy,ze sie Ciebie boją ;)

Gość Christine91
a co b... Ty chcesz startować? :-P

Gość Christine91 daae1wp.pl
Chętnie zrobię loda komuś. Może być i obrzezany. Uwielbiam obciągać.

Gość Christine91
Drobna, delikatna, zielonooka blondyka. Półdługie włosy, super figura( wiem, nieskromne, ale wszyscy mi to mówią). Ludzie często mi powtarzają,że jestem śliczna, ale jestem samotniczką i dopuszczam do siebie tylko wyjątkowych ludzi:-D Podobno mam jeden wielki "mankament": słyszałam,że potrafię rzucić spojrzenie.że ludzie się biją. Moja znajoma twierdzi,że w poprzednim życiu musiałam być Kubą Rozpruwaczem( nawisem mówiąć intrygujący facet) może tu jest problem?

Gość hwjdfkA
mam to samo..i tez jestem bardzo ładna mówia mi to i chłopcy i kolezanki ;) poza tym sama to widze:P jestem wysoka ,zgrabna ,mam długie nogi ;) włosy ciemny blond za ramiona i oczy zielono-szaro-niebieskie:P mówia,ze jak nie pojde na modelke to mnie zabiją :D dlatego mysle,ze szukam ideału ,ktorego nigdy nie znajde,ale przez to kazdego odpycham..