Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carmenn

potrzebne te poprawiny????

Polecane posty

Gość carmenn

mamy slub na wrzesien zaplanowany na sobote. i pytam sie was kochani czy te poprainy to potrzebne sa? wekszosc sie nad ranem rozjedzie bo bedziemy pod woclawiem iec wsiada w taksy i fiuu. niewiele osob bedzie nocowalo w hotelu. jedynie ci co z poza wroclawia. poco te poprawiny skoro sie tylko siedzi przy obiedzie? wiem jak to na wsi wyglada bo bylam . ale u nas to jakos tak mi sie zdaje niepotrzebne. natomiast narzeczony bardzo chce miec wiec najpierw pytam tu:)

My poprawin nie bedziemy miec... Ale bylam na takich poprawinach ktore byly lepsze od samego wesela:)

Gość anusiaczka
my poprawin nie robimy bo po pierwsze za duze koszty by wyszły bo robimy w restauracji a po drugie jak bylismy osttanio na poprawinach to po prostu nam sie nie podobalo. Ludzie wychodzili o 21 do domu i nawet sie nie bawili.....zastanowcie sie oboje po prostu czy chcecie czy nie koszty sa spore jednak jak sie robi nie w remizie

ja bede robila w restauracji z poprawinami, wiem że troche to bedzie kosztowało ale mam super rodzinke i u nas zawsze odbywały sie poprawiny więc czemu nie??

Gość pinki54
Poprawinom mówimy zdecydowane NIE. Zwykle jestem po nieprzespanej nocy tak wykończona, ze nie wyobrażam sobie, żebym jeszcze miała humorem na poprawinach tryskać.

Gość erica*
My też nie robimy poprawin. Dziewczyny mają rację po co ładować się w niepotrzebne koszty, wesele w zupełności wystarczy :)

Gość kopie
to zależy, jak masz rodzinę z drugiego końca Polski, to raczej nie wypuścisz ich w całodzienną podróż powrotną bez obiadu :)

Gość carmenn
takich oso z poza wroclawia bedzie moze 8. ale no niewiem. lubie chodzic na kompromis wiec jesli narzeczony i rodzice zechca to nie bede sie sprzeciwiac:)