Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bonjour banana

Zaczelam kurs przedluzania paznokci.No i mam pytanie...

Polecane posty

Gość bonjour banana

Zaczelam kurs przedluzania paznokci, ale musze sie rpzyznac ze rpzed kursem robilam juz paznokcie,bylam jednak takim samoukiem,teraz chce zyskac stosowny papier:) No i z tego co widze ze wykonywalam wszystko dobrze(tzn przed robieniem kursu) ale dowiedzialam sie kilka fajnych rzeczy na temat paznokcia,ale powiem jeszcze ze nie wiem czy nie jest to kasa w bloto wyrzucona, bo w sumie wczesniej juz wszystko wiedzialam, no ale teraz juz zaplacone wiec nie moge zrezygnowac.

Gość bonjour banana
O kurcze,wlasnie mi sie przypomnialo ze zrobilam dzis blad na mojej modelce kursowej(zakladalam tipsy na obgryzione paznokcie) no i ta moja nauczycielka nawet mi NIE powiedziala zeby zmatowic tipsy!!!!!!!!!!! Kurwa wydalam 2tys za takie gowno,za kurs na ktoym laska ktora juz od 8 lat zaklada paznocie nie raczy powiedziec ze nalezy tipsy zmatowic......

Gość bonjour banana
nikt sie nie wypowie? No to ja jeszcze sobie ponarzekam na ta moja nauczycielke. Wiec ona ciagle siedziala przy jednym stole,musialam ja wolac ze moge przystapic do nastepnego kroku,bo nawet sie nie intersowala,siedziala do naszego stolika tylem. Pozniej juz jej nie wolalm tylko robilam tak jak pamietam,a ona tylko twierdzila ze fajnie i super,jak przyszla ogladac(a nawet nie wiedziala czy wykonu8je wszystko prawidlowo). To ja juz wiecej wiem z forum niz z tych pieprzonych lekcji.

Gość na twoim miejscu ja
bym jej nie zapłaciła skoro jej się nie chce dupy ruszyć. To na jkiej podstawie otrzymasz certyfikat ukończenia kursu? Chyba wolałabym nie iść do tak "wykwalifikowanej" kosmetyczki jak TY !

Gość a gdzie robisz ten kurs
w jakim mieście?

Gość bonjour banana
Za granica robie ten kurs. I nmiestety,to NAJLEPSZy salon na rynku,a takze najlepsza szkola dla przyszlych stylistek paznokci!!!!!!! To sa zarty jakies, na serio z tego forum wiem wiecej.Tam sie dowiedzialam jak zrobic tipsy na obgryzionych pazurkach,ale to tylko teoria,w praktyce to bylo jak juz wyzej opisalam. TZn pokazala jednego pazura ale nie patrzala jak ja to robie pozniej,bo ciagle rpzy tym innym stoliku siedziala,pozda jedna.Jestem na nia zla i na ten cholerny kurs.