Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ariadna s

Dlaczego nie które wdowy lub rozwódki uwodzą żonatych

Polecane posty

Gość gość
Jejku,że można się tak dac wkrecic-ostatnie wpisy z 2008 roku!!

Gość Krzychu35
Ostatnio miałem taki przypadek laska ok.30 lat bajerowała mnie w ogródku piwnym (choć widziała że mam obrączkę) ja byłem tylko z kumplem (kumpel singiel bez obrączki) ale panna na mnie się uwzięła i cały czas migdałowe oczka i trzepotanie rzęsami, w końcu nie wytrzymałem i mówie do kumpla (ściema) żeby zawołał moją żonę co została w środku a ta laska od razu jakby straciła mowę :-)

Gość gość
Ty,Krzychu, co Ty robisz na takim wątku?przyszedłeś specjalnie powiedziec jak to umiesz odpierać skutecznie zaloty czy jak? Czy obraączka to wabik i Cię kreci i dowartościowuje,gdy kobieta Cię nieco pozaczepia? hihi.

Gość gość
Chyba nie. Krzychu wykazał że kobiety to generalnie qrwy są. Oprócz jego żony, oczywiście.

Gość gość
Wszystkie baby to chuje oprócz naszych matek i sióstr ;) A Krzyś pokazał że jak facet chce spławić babę to potrafi. I skoro nie spławia to znaczy że nie chciał. Proste.

Gość gość
Opowieść gościa z 9.07 krąży po kafe od dawna usmiech.gif Jeśli to nie jest ściema to laska jest nieźle posrana usmiech.gif Mężuś rucha na boku a potem żonie pie**oli że to praktycznie gwałt był i on szantażowi tylko uległ smiech.gif A żona jak bezmózg ostatni wierzy. No kupa śmiechu smiech.gif vv Co ty nie powiesz kretynko co po ryju od żony dostała, bo się do rozporka cudzego męża pchała, a teraz o tym na kafe przeczytała. To pokaż tą opowieść co krąży tu ponoć od dawna - wstaw linka. No czekam. :D:D:D Mąż rucha od dawna ale swoją żonę, a szmacisko skręca, że ją jedynie olał ciepłym moczem, jak mu w kiblu loda zrobić chciała. :D:D

Gość EwelinkaMalinka
Krzychu pokazał że ma gdzieś romanse i jest to postawa godna naśladowania dla żonatego faceta bo takich bab jak ta opisana to nie brakuje.

Gość gość
Opowieść gościa z 9.07 krąży po kafe od dawna usmiech.gif Jeśli to nie jest ściema to laska jest nieźle posrana usmiech.gif Mężuś ***** na boku a potem żonie pie**oli że to praktycznie g**** był i on szantażowi tylko uległ smiech.gif A żona jak bezmózg ostatni wierzy. No kupa śmiechu smiech.gif vv Co ty nie powiesz kretynko co po ryju od żony dostała, bo się do rozporka cudzego męża pchała, a teraz o tym na kafe przeczytała. To pokaż tą opowieść co krąży tu ponoć od dawna - wstaw linka. No czekam. smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif Mąż ***** od dawna ale swoją żonę, a szmacisko skręca, że ją jedynie olał ciepłym moczem, jak mu w kiblu loda zrobić chciała. smiech.gifsmiech.gif PO pierwsze jestes osobą bez kultury , skoro do przedmowczyni zwracasz sie kretynka , bo nie w smak Ci co ona pisze, a pisze prawdę, tylko ona jest niewygodna dla Ciebie. usprawiedliilas meza, dalas obcej kobiecie w twarz, i zadowolona jestes bo Cie nadal posuwa. Jezeli juz masz takie metody rozwiazywania konfliktow to pierwsze w pape powinien dostac Twoj maz i wypad z zycia , bo to on jest szmata, ale widocznie wyznajesz zasade byle jaki byle byl. A on bedzie to nadal robil tylko sprytniej. nie rob z niego bezwolnej istoty bo taki nie jest , ma rece i mozg, gdyby nie chcial to cbyba by umial obronic swojego k****a?? czy potrzebuje to tego Ciebie?? zenujace sa niektore kobiety,az miwstyd bo sama nie jestem

Gość gość
Takie jest życie..

Gość gość
PO pierwsze jestes osobą bez kultury , skoro do przedmowczyni zwracasz sie kretynka , bo nie w smak Ci co ona pisze, a pisze prawdę, tylko ona jest niewygodna dla Ciebie. usprawiedliilas meza, dalas obcej kobiecie w twarz, i zadowolona jestes bo Cie nadal posuwa. Jezeli juz masz takie metody rozwiazywania konfliktow to pierwsze w pape powinien dostac Twoj maz i wypad z zycia , bo to on jest szmata, ale widocznie wyznajesz zasade byle jaki byle byl. A on bedzie to nadal robil tylko sprytniej. nie rob z niego bezwolnej istoty bo taki nie jest , ma rece i mozg, gdyby nie chcial to cbyba by umial obronic swojego k****a?? czy potrzebuje to tego Ciebie?? zenujace sa niektore kobiety,az miwstyd bo sama nie jestem xxxx Żenujące to są baby ktore pchają ręce do rozporka cudzego meża i ty zapewne taką jesteś dlatego tak bardzo bronisz zakładowe obciągarki. Niewygodna jest dla ciebie opowieść żony co obiła dzifce gębę bo się boisz że i ty zarobisz od zony faceta ktoremu notorycznie się narzucasz. Rady dawaj swojej córce jeśli ją masz jak trzymać łapy z daleka od rozporka cudzego męża, bo każda żona ma swój rozum i nie potrzebuje rad ułomnej cizi co tylko czeka żeby dorwać cudzego meża. Ty również jesteś skończoną kretynką skoro wyzywasz żonatego faceta tylko dlatego ze jest uczciwy wobec własnej żony a gardzi zakładowymi qrwami dlatego żaden facet nie traktuje cię poważnie więc jedne co ci pozostało to atakować żony i mężów na publicznym forum, bo w realu zapewne przemieszczasz się kanałami.

Gość gość
bardzo dobrze ta żona zrobiła. ja bym jeszcze dzive wytarzała w najbliższej kałuży albo w błocie. a ta co się tak bulwersuje, że kobieta została pobita zamiast faceta to na 100% zapchaj dziura. szanujących się kobie nikt nie bije tylko wali się w mordę natrętne qrwy

Gość gość
Facet który posuwa inną na boku jest uczciwy wobec żony? ! Buahahahahaha :D Lepszego kawału dawno nie czytałam. Dzięki za poprawienie humoru z rana :D

Gość zzzZniecierpliwiony
""""" Dlaczego nie które wdowy lub rozwódki uwodzą żonatych """"" Bo brak jest moralności. Brak wychowania. Teraz się nie mówi o mężu ,żonie tylko o partnerze , partnerce. Precz z lewactwem Jest przyzwolenie prawa państwowego i za dużo prawa państwowego. Nakazy i zakazy państwowe , ich nadmiar, powodują brak odpowiedzialności. Ci wygodni i nie douczeni przerzucają odpowiedzialność na innych. Nie chcą ponosić odpowiedzialności za siebie i swoje błędy. Rozbudowywanie struktur państwowych tylko ten problem powiększa. A struktury są rozbudowywane bo coraz więcej państwowego a nie naturalnego prawa. I ktoś to musi kontrolować. i ogarniać. I kolesie muszą mieć robotę. Zamordyzm państwowy sięga zenitu. I jeszcze każdy interpretuje prawo jak chce. Bo tak jest stanowione prawo ,że każdy może je interpretować w tym sądy. I wydają wyroki w zależności od tego ,którą nogą wstaną. A to obywatel jest ponad państwem a nie państwo ponad obywatelem. Państwo jest takie jak obywatele państwa. Człowiek zszedł z drzewa i stworzył państwo. A nie państwo człowieka.

Gość gość
Z rana o władzy i państwie,wieczorem o Bogu czyli Zniecierpliwiony znów nie na temat.Znów nie wziął leków i zle spał,bo wpisy są póżną nocą i blogim świtem,gdzie ludzie po tygodniu pracy zwyczajnie śpia,by odpocząc.

Gość gość
Mojego starego też rozwódka uwodziła po prostu one już to mają we krwi :-)

Gość gość
16'46,o jakaś ty mądra:(

Gość gość
dziś O napalona rozwódka się odezwała :D

Gość gość
18'34 Ty wrozbita Maciej jestes,ze stawiasz na pewniaka taka tezę?

Gość gość
Rozwódki i wdowy to do roochania towar gotowy. Taak, kilka się zaliczyło.

Gość gość
Historia mojej mamy : autentyk. 3 lata temu rozwiodła się z powodu motorycznych zdrad ojca. Zdradzał ją nawet z ekspedietka ze sklepu w którym zrobiliśmy zakupy. Dzięki się narzucaly ale jego wina jest większą. Od czasu rozwodu do mamy adoratorzy wala drzwiami i oknami, głównie żonaci!! A mama szczerze do miss nie należała nigdy. Faceci szukaja okazji, ale mama wie ze chodzi im tylko o seks i nie reaguje. Wina zawsze jest po 2 stronach

Gość gość
D;aczego ja uwodze zonatych ? Po rozwodzie ,przyjaciolko mezatki daly mi do zrozumienia ,ze jestem persona non grata .No to na przekor "przyjaciolkom "pokazalam im .Teraz ich mezowie zabiegaja o mnie .Zostalam wykluczona ,tylko dlatego ,ze maz mnie porzucil .Nie mialam zamiaru uwodzic obcych mezow :) A le na takie dictum ,pokazalam im ,ze wszystko jest ulotne .Milosc ich mezow tez .Teraz p[rzynajmniej wiem dlaczego mnie nie zapraszaja :).

Gość gość
I to jest jedyny powód dlaczego bierzecie się za żonatych. Bo jesteście ofiarami losu, które i tak zostają na lodzie.

Gość gość
Alez ja nie zostalam na lodzie :)Mam meza( wolny ,bez zobowiazan ).Kochanego ,wspanialego .Pseudo przyjaciolki pogonilam z mojego otoczenia .Znaly mnie .Wiedzialy ,ze im nie zagrazam a jednak wykluczyly mnie z grona przyjaciol ,tylko dlatego ,ze zostalam rozwodką .Ja im tylko uzmyslowilam ,ze gdybym chciala to bym miala ich mezow na jeden raz ,albo na wiecej :). Gdyby zachowywaly sie w stosunku do mnie ,jak dawniej ,nie przyszedl by mi do glowy diabelski pomysl uwodzenia ich mezow . A tak dostaly to na co zasluzyly . Nie traktuje sie tak jak one przyjaciol .w moim gronie z obecnym mezem nie izolujemy rozwodnikow .Nie szufladkujemy .Kazdego traktujemy jak czlowieka .

Gość gość
Sama nie wierzyłam w takie stereotypy, ale cóż - i na mnie trafiło. Pewnego dnia mój mąż przyszedł i stwierdził, że zakochał się z naszej znajomej rozwódce, jest z nią "po słowie" (podejrzewam, że nie tylko ale to mało ważne) i do niej odchodzi. Szok i niedowierzanie. Tę kobietę znam słabo, wiem że przeszła ciężki rozwód, że próbowała układać sobie życie z innym mężczyzną, z którym coś tam nie wyszło i właściwie to bardzo jej współczułam doświadczeń. Jestem jeszcze w szoku, więc nie końca kapuję sytuację.