Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana 86

Co ja mam z Nim zrobic?

Polecane posty

Gość zdesperowana 86

Kocham sie w kolesiu 2 lata.On zawsze wysylal mi sygnaly ze tez cos do mnie ma.....no wlasnie...jak sie potem okazalo bylam jedna z wielu...3tyg.temu mialam dosyc takiej znajomosci w ktorej on pisal kiedy chcial,spotykal kied chcial,ogolnie robll to na co mial ON ochote a nie patrzyl na uczuci laski.Napisalam ze mam dosyc tego ponizaniamklamania,bajerowania....wkurzyl sie...nazwal mnie pusta i naiwna idiotka,ze w co ja wierzylam ze On i ja?:-( ze takich jak ja to on ma na peczki i jestesmy takie same!!!:( Nie mamy koanktu...zablkowal mnie na gg i nk....nie odzywa sie.....mam jakies cicheczae z niezna.numeru.A ja mysle o nim.Kocham go.Mimo tego ze tyle razy mnie zranil.wybaczylam.Teraz siedze i rycze bo nie umiemw wyrztymac bez kontaktu z nim.Mam depresje juz.Czasem mam ochote mu cos wiecej napisac.....ze go kocham,ze mi ciezko,ze mysle o nim.......ale czy to ma sens?Pewnie by mnie wysmial, Zamknieta w pokoju przed lapotem nie mam ochoty fo zycia.Chece sie odkochac,zapomniec...ale to silniejsze ode mnie.Dostaje na łeb.Myse o najgorszym.....niech mnie ktos pocieszy?:(

Gość chcesz ujebać
łeb jemu czy sobie ?

Gość zdesperowana 86
sobie:(

Gość odwykowa
czemu nie jemu?

Gość zdesperowana 86
nie robcie sobie jaj:( mi naprawde jest ciezko:(

oj dziewczyno :) uczucie uczuciem (nie pierwszy i nie ostatni - tyle że wybacz - dupek) godność osobista i szacunek do siebie są najważniejsze - skoro z jego strony padły takie słowa to nie pozwól mu się już nawet raz poniżyć :)

Gość zdesperowana 86
canberra--->>wiem,masz racje...obrazil mnie i to na maxa:(boli w cholere:( ale najgorsze jest to ze gdyby sie odezwal boje sie ze nie bede umiala go olac.Kuzwa no.

musisz być silna po prostu i pamiętać że to co powiedział wynika z braku szacunku do ciebie. na co ci facet który cię nie szanuje? a miłość? jeżeli jesteś z rocznika '86 to jestem trochę od ciebie starsza i dobrze wiem jak to jest być zakochaną bez szans ;) na szczęście to mija

Gość zdesperowana 86
tak 86:( gdyby to byl inny koles...ktory by mnie tak potraktowal wiem ze bym go kopnela w dupe.A jego nie umiem,sama nie wiem czemu? Ja nawet zakcohac sie nie umiem w innym......a przeciez wtedy latwiej by mi bylo zapomniec,bo mialabym NOWEGO w glowie:(

nie da się zakochać natychmiast w kimś innym na siłę żeby tylko zapomnieć - to nierealne ale za jakiś czas zobaczysz ze jakiś znajomy, kolega ze studiów, pracy itp jest całkiem fajny i powoli się zakochasz :)

Gość zdesperowana 86
hehe pewnie masz racje,tylko ja bym chciala tak juz od razu...ale nie myslec o NIM.a jesli keidys sie odezwie co zrobic....aby wyjsc z twarza???

powiedz mu grzecznie że skoro takich jak ty jest na pęczki to niech sobie inną z tego "pęczka" wybierze bo tobie szkoda czasu :D:D:D:D

Gość zdesperowana 86
hehe no tak masz racje;)tylko czy bede na tyle silna aby mu tak odpisac???? a jak mam poradzic sobie teraz?aby depresji nie miec???:(

"tylko czy bede na tyle silna aby mu tak odpisac????" ja kiedyś pogoniłam z życia swego wielką miłość :D facet w którym się zabujałam najpierw mnie czarował a następnie przedstawił swojej nowej lasce :/ potem stwierdził że tamto to była pomyłka i woli mnie - a ja mu podziękowałam (mimo silnego uczucia) bo nie chciałam kolejny raz cierpieć i tylko czekać aż mnie zrani a co do depresji - wyrycz się porządnie :) a potem zajmij myśli czymś co lubisz, czytaj, spotykaj znajomych itp

Gość zdesperowana 86
to faktycznie tez mialas nie zaciekawie:( no ale dalas rade.a jak go olalas on zabiegal czy nie? zakochalas sie w kim innym?

widzieliśmy się jeszcze kilka razy zupełnym przypadkiem i rozmowy były raczej na zasadzie "co słychać?" raz podczas takiego spotkania mnie przeprosił za tamto - przeprosiny przyjęłam i tyle... a jakiś czas potem poznałam mojego męża i okazało się że (o dziwo!) facet może kochać, szanować itd :D jesteśmy razem już ponad 8 lat (z czego 2,5 jako małżeństwo)

Gość zdesperowana 86
super-gratuluje:)tez tak chce:)mam nadz.ze ja tez spotkam tego ktory bedzie mnie kochal i szanowal:)dziekuje kochana za wsparcie👄

Gość odezwij się gg 13433509
możę polizać jądro?

spotkasz na pewno :) wierz mi - takie doświadczenia nas baby tylko umacniają bo zaczynamy rozumieć czego chcemy od życia i od faceta :D życzę ci dużo siły :)