Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Morfi1111

Poznalem dziewczyne i co teraz?

Polecane posty

Hej, wczoraj na imperezie kolezanka poznala mnie ze swoja kolezanka i powiedziala mi na ucho doslownie \"zebym do niej zaswirowal bo ona od 4 miesiecy nie ma chlopaka i jest spragniona milosci\" W ogole malo ja poznalem i tak do konca nie wiem czy jest fajna, ale taka \"przyjemna\" byla. Spoko fajna dziewczyna duzo z nia tanczylem itp, numer dostalem i teraz zupelnie nie mam pomyslu co robic dalej :) Ma ktos jakis pomysl ? :P

Gość maluszek pierdziuszek
mamy:skorzystaj z wolnego weekendu i poucz sie koles:P

O mamo, ale masz problem :p napisz jej jak po imprezie czy cokolwiek :p

Gość jajakofacet
"...ona od 4 miesiecy nie ma chlopaka i jest spragniona milosci..." tzn spragniona bolca, tak ?

Nie raczej sadze ze chodzilo o cos w stylu zwiazku itp. Choc pewnie tego drugiego tez pewnie nieco... Generalnie szukam zwiazku tez a nie jakiegos numerku... >"...ona od 4 miesiecy nie ma chlopaka i jest spragniona milosci..." >tzn spragniona bolca, tak ?

Gość piate koło
no nie żartuj że nie wiesz co zrobić umów się z nią na piwo w sobotę a potem na chatę będziesz zadowolony na pewno :D:D ale pamiętaj jak jej nie dmuchniesz to pizda z ciebie

Skoro dostaleś numer, to wypadaloby z niego skorzystać.Oczywiście jeśli dziewczyna Ci się podoba.

Gość maluszek pierdziuszek
tia radźcie mu a dzieciak w ogole nie czai bazy:D:D

jak jest dobrze wyposzczona to nie zdążysz się nawet dobrze rozsiąść na kanapie :D:D:D:D:D:D:D:D:D ech te kobiety takie święte wszystkie na szczęście tylko udają :D:D

Gość zakładaj
:classic_cool:

lepiej od razu jej powiedz że chcesz ją przelecieć bo Twoja CI nie daje. Powiedsz jej to niech wie na czym stoi żeby nie wyszła na idiotkę. Pzred slubem chcesz sie jeszcze wyszaleć i takie tam Sorki ale poniosło mnie musiałm odreagować

Gość wirdżinia
poznał dziewczyne i od razu chce ją mieć... Chuj!