Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowana życie

I znowu problemy nie potrafie sobie z Nim poadzić

Polecane posty

Gość rozczarowana życie

Nie wiem co mam zrobić jak przekonac chłopka żeby tyle nie chlał?? Hmm pytanie za 100pkt. Juz nic zadne argumenty do niego nie przemawiaja... Już powąznie nie wiem co zrobić!!!!1 Zerwać szantażować ? Hmm no nie wiem po prostu nie wiem:( Może Wy wiecie pomożecie??

Gość tyle czyli co

Gość rozczarowana życie
poprostu.. dzisiaj po raz enty był najebany w cztrery dupy Tylko że no mi to nie odpowiada......

Ja myślę, że tutaj jest potrzebna jakaś terapia wstrząsowa.Jeśli z nim jesteś...zostaw go,przynajmniej na jakiś czas.Wtedy powinien sobie uświadomić co jest dla niego ważniejsze- Ty czy alkohol.

Gość rozczarowana życie
wiesz co bardzo Go kocham, ale juz raz z nim przez to zerwałamale ja głupia znowu dałam mu szanse przez miesiąc bylo dobrze, ale mimo że On ma tylko 21 lat jest już chyba uzależniony.. I to mnie martwi że jak Go zostawie na Amen to sie stoczy juz do konca. Tylko nie jest to znowu moj szczyt marzeń miec chłopka a może meza alkoholika...

Gość rozczarowana życie
No własnie i to mnie martwi:(

Wiem że jest Ci ciężko, ale jeśli ciągle będziesz mu dawać szansę, to on będzie to wykorzystywal.Przez jakiś czas będzie dobrze, a później będzie wracal do swoich nawyków.Myślę że musisz postawić sprawę jasno...albo ja, albo alkohol.Wiem, że nie jest to latwe, ale tutaj na szali jest Twoje przyszle życie.

Gość rewelaaaa
po cholere z nim jestes???w zyciu nie bylabym z alkoholikiem

Gość rozczarowana życie
No tak ja to wszystko rozumiem tylko nie wiem jak mam mu to powiedzieć. Czy mam podnieść ton czy zachowywać sie jak zawsze?!

Jesli będziesz się zachowywać tak, jak zawsze, to on dojdzie do wniosku, że będzie tak jak zawsze.Czyli powkurzasz się i Ci przejdzie.Daj mu czadu.Niech wie, że stawiasz sprawę na ostrzu noża.Może to do niego przemówi.