Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niekumata idiotka

Polonistki ratujcie tumana, blagam

Polecane posty

Gość niekumata idiotka

Mam wielka prosbe, czy ktoras tu Pani moglaby pomoc mi napisac 20 zdan na temat: Zaopiniuj swoj ulubiony film. Praca ma miec 20 zdan, kazde zdanie nie moze miec wiecej niz 2 orzeczenia. Jezu slecze nad tym co to sa te orzecznia i jak sie je wyraza i nic nie rozumiem;(

Gość niekumata idiotka
tak , obojetnie. Wiem, ze kariery nie zrobie dlatego bardzo prosze o pomoc. Przyznaje jestem idiotka;/

Gość niekumata idiotka
on- line jak dla Ciebie to proste to prosze pomoz mi

Gość negie
orzeczenia to czasownik .

Gość niekumata idiotka
ale ja mam recenzje filmow z neta, tylko chodzi o to ze to ma byc bardziej opinia niz recenzja i w kazdym zdaniu nie mzoe byc wiecej niz 2 orzeczenia. w te orzeczenia sa wyrazana roznymi czesciami mowy i nie umiem nic sklecic zeby bylo i na temat i zeby byly po 2 tylko orzeczenia

Gość marysia z koszalina
co wy jej tak za darmo pomagacie? niech płaci bachorzysko !!!

Gość niekumata idiotka
mma 1 zdanie- mysle, ze warto sie wybrac na ten film do kina= orzeczeniewyrazone czasownikiem niefleksyjnym

Gość niekumata idiotka
marysia gdybym miala kase to nie prosilabym o pomoc na necie,ale moi rodzice sa na rencie a ja jescze sie ucze i nie mam serca wyciagac na korepetycje

Gość niekumata idiotka
studencie nie wybrzydzam tylko chodzi mi o konkretne zdania zeby mi ktos pomogl sklecic

Gość niekumata idiotka
baby boom- bylabym niezmiernie wdzieczna za pomoc

Gość niekumata idiotka
ja jestem w liceum w 2 klasie. Pani powiedziala ze ma byc 20 zdan o filmie- opinia-i w kazdym zdaniu nie wiecej niz 2 orzeczenia a jak tak czytam na necie to te orzeczenia moga byc powyrazana roznorako ;( a ja nie rozumiem nic z tego jak to napisac zeby bylo i z sensem i na temat i po 2 orzeczenia, gubie sie w tym

Gość panno założycielko
orzeczenie to czasownik, a co to czasownik to chyba wiesz (poza tym wielki problem sprawdzic w google co to orzeczenie...) poświęc na to zaanie godzinę to napiszesz... chyba nie jest problemem wymyślic zdanie z dwoma albo jednym czasownikiem? nie rób z siebie takiej kaleki umysłowej, bo na sprawdzian nie zabierzesz komputera...

Gość Podoba mi sie film
(wpisz tytul) Ten film jest ladny. Aktorzy graja ladnie. Ładne sa widoki, Bylam na nim dwa razy. Moze pojde i trzeci raz, wy tez idzcie. Głowna bohaterka ma ladne włosy i biust. Film sie dobrze konczy. Zaczyna sie nie bardzo dobrze. Jest troche straszny. Wystepuja w nim dwa duchy. BIlety na film sa tanie . Mozecie w kinie jesc popcorn. Mojej kolezance tez sie podobal. Podobal sie nawet wujowi, choc wuj nie ma oka. Idzcie na ten film predko. Moze nawet jutro. Choc to swieto i moze bedzie ciekawa telewizja. Bardzo wam polecam. Przynakmniej nie powiedzą, ze nie samodzielna praca.

Gość niekumata idiotka
Dobrze jakos bede po 1 zdaniu myslec i pisac Wam, tylko nie usnijcie prosze

Gość niekumata idiotka
wkurzona bardzo.... nie neguje niestety, ale co mam zrobic, no nic ide szukac i wklejac a Wy prosze posprawdzajcie mi

Gość Podoba mi sie film
a dziękuje, baby, zawsze byłam dobra z polskiego.