Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ananas w UK

POMOCY. Co ja mam teraz zrobić?

Polecane posty

8:45 1/2 jabłka 13:00 surówka z pora, ogórka, papryki żółtej z 3 łyżeczakmi majonezu 16:00 pół miski zupy jarzynowej plus chochelka rosołu z lanymi kluskami 19:00 sałatka z 1/4 dlugiego ogorka, 1/2 pomidora, 12 oliwek polane oliwa z oliwek plus 4 plasty kielbasy suszonej i 2 lyzeczki salatki z majonezu, jajka, kukurydzy i niewiem czy coś jeszcze było 23:00 3kanapki z margaryną kiełbasą suszoną (jakieś 5plastrów srednicy ccm) i 2 ogórki konserwowe. do ego babeczka mająca w sobie kolo 400kalori moze 300. Ja wiem że utyje, ale jak mam zaradzić temu obrzarstwu. Dziesieńć dni przestrzegania diety podobnej do tej wyzej (do 19) i niemoge. Dzis mam zastuj. przytylam od wczoraj 300gram. POMOCY. Boje sie że zaczne wymiotować. Dziś powstrzymałam się w OSTATNIEJ CHWILI.

nie jest źle tylko ta 23.00 :o no i ten wcześniejszy majonez.... a tak to reszta cacy nie załamuj się gorszym dniem, jutro zacznij z czystą kartą :)

Boje sie że mi metabolizm zwolnił. Moje mysli ciągle przy tym krążą. Nieumiem przestac. To jest chore. Co na przyspieszenie przemiany materji? pierwszych dwóch posiłków przesunąć nie mogę i na kolacje to aż mnei nosi...

rano zdecydowanie za mały posiłek rozłóż sobie wszystko co zjadasz na 5 równych i staraj się o tej samej porze a żeby przyspieszyć metabolizm poćwicz trochę :) to naprawde działa

robie codziennie ćwiczenia 6weidera i 25 brzyszków do tego dwa razy po 1,15 rowerka i ćwicze łydki na schodach 15 powtórzeń.

Gość a ja chipsy jem
i non stop zygam:-D

no to może masz lekki zastój? tak się zdarza, nie poddawać się wtedy a znowu waga ruszy w dół ładnie już przecież schudłaś :) cierpliwości i wytrwałości życzę

Jejku ale to jest niebezpieczne i strasznie nie zdrowe. Juz dziś siedziałam nad toaletą z palcem w gardle ale w ostatecznosci sie powwstrzymalam. Teraz mysle ze moze zrobilam zle...

Gość a ja chipsy jem
tak tyle ze ja wymiotów sobie sama nie wywoluje:-)

a ja chipsy jem - to się przerzuć na lepsze chipsy a nie te z biedronki :D to po nich nie dziw, że rzygasz :P Ananas - no codziennie nie ma sensu :) ja się ważyłam raz w tygodniu :)

eh ja tak nie mam. obłęd. Może faktycznie zjem więcej rano. a na kolacje to nieiwem ręce sobe odetne albo usta zaszyje.

Wiem ale ja niemoglam wytrzymac raz na tydzien. myslę że co 3 dni będzie to optymalna opcja. Ale niewiem jak sobie rozłożyć tą dietę. Ile schudłaś? Miałaś upadki jak ja? Ile Ci to zajeło?

w sumie 3 miesiące i 8 kg. powoli ale skutecznie :) trzymałam się 1000 kcal dziennie i 5 małych posiłków no i orbitrek i hula hop :)

upadki miałam i zastoje też były. było, że 2 tygodnie waga ani drgnęła a potem znowu zaczeła powoli w dół :)

Gość a ja chipsy jem
meaaa----rzygam bo mam dzidzie w sumie :D

Mnie podłamało że podskoczyła. To dlatego. Ale obiecuje poprawe.Jutro stane na wadze i zobaczę co sobie zrobiłam. I do niedzieli. Zacznę się ważyć raz w tygodniu. I nieupadać. Nie moge upadać muszę schudąć. Boję się, że rano będzie jednak powyżej 72kg...

i chipsy wpierniczasz z dzidzią na pokładzie? :D no dobra, ja dzisiaj pepsi piłam :P

a okres ci sie nie zbliża? pamiętaj że przed okresem waga może skoczyć nawet 2 kg do góry

ja dołączę do odchudzających się po porodzie :D czyli mam nadzieję, że nie później jak za 2 tygodnie :P wtedy zobaczycie desperatkę :P:P

Nie. Nie zbliża sie. Za dwa tygodnie powinnam mieć. Mi waga wtedy skacze góra o kilogram. No nic byle do jutra. Byle do przodu.

tja maleństwo... doładowało mi 18 kg :D cóż... pomartwię się potem

Gość a ja chipsy jem
a ja jeszcze dzis ,mnie naszlo nawet na papryke w occie:D

Ale bęedzie piekne pachnące i będzie Cię strasznie kochało! Ide spać. Obiecuję jutro napisać co z wagą i uda się prawda? Jutro nowy dzień. Nie podskoczepirzeciesz wyzej niz 72,5kg (tyle waże teraz na ten moment). Czyli i tak 2,8 do przodu...

w pierwszym trymestrze jadłam galaretę z miesem, polewałam octem i zagryzałam lodami cytrynowymi....:P dobra idę spać, bo się głodna robię :) chipsowa - zdrówka życzę ananas - wytrwałości :)

Gość a ja chipsy jem
meaaa-----------mnie odrzucilo od slodyczy i mięsa ...za to chipsy wpraost uwielbiam wiem ze to smiecie ale musze to jeśc bo do tego mnie ciagnie i jeszcze groszki konserwowe ..mam nadzieje ze mi to nie zaszkodzi... :-)

Upadłam. Nie mogę się podnieść 10:00 parówki w sosie (okolo 250kalorii) 14:00 jagórt naturalny (oklol 100) 16:30 makaron z parówkami w sosie (600) plus pol babeczki (200) plus baton (250) razem 1400 kalorii ja na tym na 100% przytyje, a nie potrafię się powstrzymać. Jak powstrzymać ta napady? Boje się wieczora. Ja nie jestem głodna, ale ide do kuchni i poprostu musze... o 19 postaram się zjeść tylko ogórka...

Ja to mam ogolnie problem ze slodyczami, przed chwila bylam na dole i 3 ciastka wrabalam. TRAGEDY!!! az mi wstyd za siebie, zeby 3 dni bez slodyczy nei wytrzymac to juz chyba nalog. No ale coz jutro nowy dzien i zaczynamy od nowa, grunt to pozytywne myslenie. Ja mam do zgubienia szostke...;) Kobietki trzymajcie za mnie kciuki:D