Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyyyyyyhhhhhhyyyyyyyyy

nie masz ambicji nie masz szkoly

Polecane posty

kurwa jak te slowa bola.nikt nie patrzy jaki jestes co robisz co masz w srodku licza sie pieniadze i wyksztalcenie ktore notabene mozna kupic za pieniadze.nienawidze tego swiata i ludzi.i ja taka bez szkoly i ambicji zaczelam niedawno zarabiac duze pieniadze.nagle wszyscy sie rozdzwonili nagle mnie kochaja i uwazaja.wole bys sama niz otaczac sie taka falszywa otoczka!

Gość czarny lulek
jako kto pracujesz? ile zarabiasz, jak powyzej 10 tys to moge byc twoim dobrym znajomym.

Gość prawda zawsze boli
a swiat tak jest urzadzony, ze aby zyc trzeba miec za co zyc. Ewentualnie wyjechac do buszu - tam ani wyksztalcenie, ani kasa nikomu niepotrzeba

mam wlasny biznes konkretniej pare biznesow rozwijam sie na roznych plaszczyznach biznesowych no o wiele wieksze pieniadze zarabiam niz 10 tys ale to raczej nie wazne.wlasnie takich ludzie teraz spotykam za kase by weszli mi w dupe a niedawno uwazali mnie za zero bo nie bieglam na studia obnoszac sie z tym i nie mialam byc kolejna glupia pipa ktora konczy resocjalizacje czy inny trendy kierunek uwazajac ze maja ambicje!gowno prawda siedza pozniej po studiach na dupie i nie maja pracy no bo przeciez maja papierek ze studiow i nie pojda robic za 800 zl

nigdy nie uwazalam ze jestem o wiele lepsza od innych.zdawalam sobie sprawe z tego ze nie mam studiow ale to nie robilo ze mnie czegos gorszego a bynajmniej tak sie nie uwazalam

Gość pan fasola jas
dont worry. ja kiedys tez nic nie znaczylem w tzw.towarzystwie. ale jak wyjechalem 2 lata temu do ju kej i po roku zawitalem do polski okazyjnie kupionym MG i to w wersji kabrio to tez poczulem sympatie od wielu osob. po prostu ludzie sa falszywi,szczegolnie w polsce ...chociaz w inglend tez.

a po za tym kazdy uwazal ze jak nie mam studiow to nie mam ambicji i zadnych celow w zyciu

Gość pan fasola jas
w polsce moze studia nie pomagaja. ale tu w anglii(przynajmniej jesli chodzi o anglikow)studia gwarantuja ci bardzo dobrze platna prace.