Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemjuż

JEST TU JAKAŚ SPRAGNIONA CIPECZKA ?

Polecane posty

teraz jest ok.można oglądnąć w wysokiej rozdzielczości :) a mozesz pokazc przykladwa fotke spodni (link) pewnie jak kazda babka cieszysz się z ciuszka :) to mam na pisac te menu?

Gość
imbir jest dobry na spalanie?

śniadanie herbatka imbirowa dwie duze kromki chleba pełnoziarnistego plus sałatka z dowolnych warzyw oprócz pomidora do sałatki dodawać olej np. słonecznikowy żadnych majonezów itp... sałatkę przyprawić ziołami prowansalskim i imbirem w proszku ( może byc świeży skroić) pic 1,5 godziny po śniadaniu zielona herbatę, dzika róże i miętę obiad kasz gryczana z warzywami również troszkę przyprawić ziołami prowansalskim i imbirem tez pic najwcześniej 1,5 godz. kolacja 17-18 banan i dwie pomarańcze godz. 19 herbatka imbirowa przed snem herbata miętowa.

nie słuchaj damy w czerni jak się znam w końcu jestem Złotym Książem :) bo takim jedzeniu będziesz bardzo dobrze się czuła. powinnaś szybko schudnąć tylko używaj imbiru i ziół prowansalskich. to jest zdrowe odchudzanie :) są metody jeszcze bardziej skuteczne i zdrowe ale nie mogę podać.

Gość
książe to było pytanie? 😭

Gość
wybaczam, chociaz kiedys mi powiedziales, ze mózgu nie mam 😭 a jakie herbatki byś jeszcze polecil? :)

Aguś zjedz żebyś nie chodziła głodna nie podam chcesz chudnąć dziennie po 1 kg :o lub więcej :o proszę jedz tak nie pożałujesz ja się znam :)

Gość
śliczne to było :) 🖐️

Gość
książe a można tymi ziołami kanapki posypać? albo zalać je wrzątkiem i wypić?

Gość
chce sie odchdzać, 170 cm, brązowe wlosy i brązowe oczy (ale czy to ma znaczenie?) :) i 60 kg :) kochana czy durna? :D

Kochaniutka-mądralutka 👄 tak ma znaczenie ;) ile chcesz schudnąć dobra masz wagę ? jaka masz fryzurę zakładasz czasem obcasy?