Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laptomannka

co myslicie o tym laptopie?!?

Polecane posty

Przestarzały typ procesora i śmieszna słabiutka bardzo stara karta grafiki. Zupełnie niec nie wart złom :O Za ta cene normalnie w sklepach internetowych kupisz laptopa o wiele lepszych parametrach.

Gość laptomannka
aha:)czyi jednak jestem ciemna masa jesli chodzi o ta dziedzine.czyli szukam dalej a nie za bardzo chce isc do normalnego sklepu bo tam niektorzy sprzedawcy znaja sie na tym tyle co ja i mi wcisna jakis zlom zeby tylko sprzedac

Gość smart asss
jesli chcesz fachowej rady i chcesz kupic najlepszy sprzetza te ksae to zarejestroj sie nastronie laptopy.info tam z pewnoscia Ci doradza lepiej nizci kafeteryjni ekperci :D

Gość smart asss
poza tym widze ze sama nie wiesz co chcesz :P raz lap 17' raz 15' niby piszesz ze do 2500 a wstawiasz szprzet za 2000 i 2800 :P okresl sie troche ;)

Są 2 rodzaje procesorów o podobnych nazwach: Dual Core oraz core 2 duo. Wybierz Core 2 duo "penryn" np. T8300, kości pamięci jeśli możesz to 800MHZ (oczywiście wtedy cena rośśnie, więc musisz sama dostosować). Karta Nvidia Gforce 8600 GT (nie GS) Zobacz może tańsze, ale mocno wypasione składaki VBI http://virtualpc.com.pl/new/index.php?cPath=254 Za 2500 kupisz naprawde niezły.

laptomannka http://www.allegro.pl/item476943142_ibm_sl50 0_2ghz_4gb_160gb_gf9300_kamera_xp_gratisy.html a ten? Ten jest nawet niezły, ale ma ciut za słaby procesor i jescze nie penryn (trochę starsza technologia) oraz nie wiadomo czy karta grafiki jest GT czy GS. Musiałabys zadać pytanie sprzedającemu. Gt jest lepsza od GS.

Gość laptomannka
pomawiacz-dzieki przynajmniej wiem czego teraz szukac;) jesli chodzi o matryce to chcialam 17 cali ale z 15 tez sie pogodze jesli bede musiala.na komputerze przedewszystkim musze miec duzo pamieci bo duzo sciagam z internetu a mam szybki internet i lubie to wykorzystac.ostatnio gram w need for speed undergrund i chcialabym zeby taka gierka poszla mi na laptopie.oczywiscie wykluczam ze pojdzie mi na nim crysis ale jednak chciala bym w cos pograc:) tak jak ktos napisal ze cene mam okreslic.ale jesli o wiele lepszy laptop bedzie drozszy o 200 zl czy o 300zl to doplace bo to ma mi sluzyc przez dluzszy okres czasu a a cene okreslilam na mniej wiecej 2500 zl (no plus te wachania w granicach 300 zl )

Gość xzxzxzx
ostatnio gram w need for speed undergrund i chcialabym zeby taka gierka poszla mi na laptopie---to ile ty masz lat ze grasz w takie cos?

Gość laptomannka
a co ma moj wiek do gier?mam 22 lata nie myslalam ze to ma znaczenie.moze sie pograze ale gram w crysis max payne mafie i tym podobne oraz wszystkie wyscigowki :)

laptomannka pomawiacz-dzieki przynajmniej wiem czego teraz szukac jesli chodzi o matryce to chcialam 17 cali ale z 15 tez sie pogodze jesli bede musiala.na komputerze przedewszystkim musze miec duzo pamieci bo duzo sciagam z internetu a mam szybki internet i lubie to wykorzystac.ostatnio gram w need for speed undergrund i chcialabym zeby taka gierka poszla mi na laptopie.oczywiscie wykluczam ze pojdzie mi na nim crysis ale jednak chciala bym w cos pograc tak jak ktos napisal ze cene mam okreslic.ale jesli o wiele lepszy laptop bedzie drozszy o 200 zl czy o 300zl to doplace bo to ma mi sluzyc przez dluzszy okres czasu a a cene okreslilam na mniej wiecej 2500 zl (no plus te wachania w granicach 300 zl ) Do ściągania, to musisz mieć duży dysk :D Pamięć 2 GB - 3GB w zupełności Ci wystarczy. I tak podstawowe wersje XP i Vista nie obsługują więcej pamięci.

Gość xzxzxzx
Nietypowe ze dziewczyna gra w wyscigowki-jeszcze w tym wieku Nie to ze mam cos przeciwko tylko mnie zdziwilo to :)

Gość laptomannka
pomawiacz z tego co wiem to do Visty musze miec ponad 4096 pamieci ram tak?:) ale jakos do visty nie jest przekonana.no bo do laptopa to sobie raczej nie dokupie kostek pamieci??:):):):)

laptomannka a co ma moj wiek do gier?mam 22 lata nie myslalam ze to ma znaczenie.moze sie pograze ale gram w crysis max payne mafie i tym podobne oraz wszystkie wyscigowki Olej debila. To nie jego sprawa.

Gość laptomannka
no dobra a jak mi pojdzie crysis to ostatnio ktos mi mowil ze laptop moze sie strasznie grzac przy takiej gierce i dlugo nie pogram?chyba ze ten ktos zna sie tak samo na tym jak ja:)

laptomannka pomawiacz z tego co wiem to do Visty musze miec ponad 4096 pamieci ram tak? ale jakos do visty nie jest przekonana.no bo do laptopa to sobie raczej nie dokupie kostek pamieci?? Vista nie obsługuje więcej niż 3GB, chyba że będziesz miała najdroższą i najbardziej rozbudowaną wersję Visty. Ale 4GB na pewno nie zaszkodzą.

laptomannka no dobra a jak mi pojdzie crysis to ostatnio ktos mi mowil ze laptop moze sie strasznie grzać. Dlatego procesor penryn jest dobry, bo się mało grzeje. Mój laptop z prockiem T8300 robi za stacjonarny i działa non stop kilka dni bez wyłączania. Też dużo ściągam i czasem gram. Mało się grzeje.

Gość xzxzxzx
Olej debila. To nie jego sprawa---ja nikogo nie obrazam ;)

Wiesz co jest w nim najbardziej wypasione? Cena :D Moze kup 15\" z wyjściem HDMI i monitor 22\". W domu będziesz miała duzy ekran i będziesz mogła ogladac filmy, a laptopa będziesz mogła zabierać gdzie chcesz bo nie będzie to wielkie bydle. Takie rozwiazanie chyba nie jest złe.

Gość laptomannka
w sumie to moj brat ma monitor w kompie stacjonarnym 22 cale i wyglada to kosmicznie zawsze jak od niego przychodze to nie moge sie przyzwyczaic do mojej ,,malej" 17:):)w sumie to jest bardzo dobry pomysl bo ja na pc ogladam mnostwo filmow

Gość laptomannka
a jest to np. dobry pomysl zeby kupila sobie laptopa w nieczech?lub w angli moze bym znalazla cos lepszego za taka sama cene jak w polsce?