Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwiona3

Czy jestem w ciąży ?

Polecane posty

Gość Zmartwiona3

Witajcie kochane ~! Bardzo Was proszę o odpowiedź i o pomoc , bo zaczynam bardzo się martwić . Mam stałego partnera ,ale nie współżyjemy regularnie ,bo nie mieszkamy ze sobą . Ostatnio kochaliśmy się 2 tygodnie temu . Okres powinnam dostać 3 dni temu , a nadal go nie mam ;/ Bolą mnie piersi i czuję taki nacisk w podbrzuszu , jak przed okresem . Kochaliśmy się z zabezpieczeniem , nie wiem , co się dzieje . Mam tak pierwszy raz !

Nie bój żaby kochana, jeszcze wczoraj byłam osrana ze strachu okres spóźniał mi sie juz 5 dni objawy miałam IDENTYCZNE jak ty i dzisiaj rano obudziłam sie z okresem :)

mało tego współżyłam cały miesiąc bez ZADNEGO zabezpieczenia, tylko stosowalismy stosunek przerywany, a tez dziecka nie chce!

Gość Pytanieee
A to testów nie ma w aptece?

Gość Zmartwiona3
Dzięki Mała mi ;p To czekam na okres . Są testy , jeśli pytasz hahah pytanieee :D

to skoro są testy, to sobie go zrób, a nie pytasz na forum. jasnowidz tu nie znajdziesz :P

polipol: a po co dziewczynę do apteki wysyłasz? Zapłaci te kilkanaście zł i jeszcze test ciąży nie wkaże, a potem się okaże, że jednak jest. Lepiej prosto do labolatorium. Cena trochę wyższa, ale pewność jest. W sumie za kilka dni musiałaby drugi zrobić, wiec cena ta sama. Na forach staraczek masa dziewczyn, które testy robiły nawet kilka dni po terminie i nie było śladu, a tu potem się okazywało, że w ciąży.

figa84 ja ją odsyłam gdziekolwiek, po test/po badanie krwi obojętnie :) grunt, żeby o takie coś nie pytac na forum, bo skąd my mamy wiedzieć, czy będzie bobo czy nie? możemy tylko przypuszczać :) a co do testów: jeśli zrobisz w odpowiednim odstępie od zapłodnienia i kupisz najczulszy test i wykonasz go prawidłowo to test jest skutecnzy w 99% :)

Hej! wiem ze na tym forum jest juz pelno takich tematow! ale moze ktos i wypowie sie w moim przypadku, mam stalego partnera od niedawna dlatego nie stosowalam antykocepcji poza prezerwatywa do tego zawsze przerywalismy przed koncem, tylko raz robilam to czesciowo bez zabezpieczenia i to w teoretycznie dni nieplodne, mialam dostac okres w piatek 07.11 i niby dostalam krwawienia, ktore trwalo jeden dzien... a teraz juz minelo 4 dni i nic... bylam u lekarza bo postanowilam zeby przepisal mi plastry on sam powiedzial ze to moze ciaza;/ gdy zapytalam.. zrobilam juz test ciazowy niby negatywny.. ale jakos sie nie zanosi na okres.. co o tym sadzicie?

Gość anik...
a moze masz jakies zaburzenia hormonlne? skoro test wyszedł negatywny to nie jestes w ciązy. a po jakim czasie od stosunku go robiłas???

Gość anik...
a co konkretnie powiedział ten lekarz? stwierdził ze moze to ciąza i na tym koniec?! dobrze by było jakbys zrobiła sobie test z krwi bhcg, daje 100% pewnosc a kosztuje ok 30 zł

Gdy mu powiedzialam o moim problemie, zapytał "a moze jestes w ciazy?" i na tym tyle.. pozniej jeszcze powiedzial ze to za wczesnie zeby on wykryl..ja robilam test tydzien po ostatnim stosunku, a dwa dni po dacie planowanej miesiaczki

Gość yt
Współżyłam ok 21 dnia cyklu (to byl ostatni dzien płodnego śluzu) oraz 22 dc. (dzień po szczycie sluzu). Po czterech dniach (25 d.c.) bolał mnie brzuch jak na okres. Czy mogło wtedy dojść do zaplodnienia / zagnieżdzenia? Ostatnio moj cykl trwal 34 dni, ale to byl pierwszy cykl po kilku latach brania tabletek anty. Czy jest szansa, zebym mogla zajsc w ciaze?

Gość Dr.Aleksandra Pichla
do yt : Oczywiśćie , jest duże prawdopodobieństwo Ciąży.