NOVYNETTExxx 0 Napisano Listopad 11, 2008 Kobitki? n tamtym topiku nie mogę nic napisać dosłownie nic, juz ani jednego posta wysłać mi nie chce. Moze nowy topik? do czasu naprawy tamtego?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NovinetkaOdNiedawna Napisano Listopad 11, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NOVYNETTExxx 0 Napisano Listopad 11, 2008 W stopce można wstawić link do tamtego topiku do poczytania ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NOVYNETTExxx 0 Napisano Listopad 11, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NovinetkaOdNiedawna Napisano Listopad 11, 2008 Jak Diane novynetteXXX? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NOVYNETTExxx 0 Napisano Listopad 11, 2008 No tak niestety !!brałam ! NOVYNETTE przez 2 miesiące a potem lekarka mi zmieniła bo moja cera była w opłakanym stanie:( Teraz biorę Diane już 4 opakowanie...dopiero teraz cera się poprawia!!!A co bedzie dalej nie wiem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NOVYNETTExxx 0 Napisano Listopad 11, 2008 Moje doświadczenia są krótkie z NOVYNETTE ale bardzo lubię wasz topik i postanowiłam tu zostać:D nie mam złych doświadczeń z NOVYNETTE wszystko było ok. i może tez dlatego byłam zła na moją lekarkę ze kazała mi zmienić tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hmmmmm zosia Napisano Listopad 12, 2008 skoro bylas zadowolona z nich to czemu zmienilas jesli wolno spytac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mlodaa2000 Napisano Listopad 12, 2008 Witam, biore novynette od ok tygodnia, moja przygoda z nimi dopiero się zaczyna :) narazie strasznie chce mi się spać i głowka okropnie boli. pozatym troszke boję sie przytyc. W kazdym razie dołączam do Waszego grona. :*:*:*:*:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NOVYNETTExxx 0 Napisano Listopad 12, 2008 Zmieniła mi je lekarka ponieważ moja cera była w opłaknym stanie \"pryszczata małolata\" chociaż do małolat juz się nie zaliczam!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bumbleebee 0 Napisano Listopad 12, 2008 Hej, ja biorę novynette 5 miesiąc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NOVYNETTExxx 0 Napisano Listopad 15, 2008 A ja musze sie przez tydzień dodatkowo zabezpieczać:P bo brałam antybiotyk. Jestem w trakcie przerwy na krwawienie...ciekawe czy wystapi przy chorobie i antybiotyku:( jakis wirus panuje angina, zdychałam dwa dni myslałam że sie wykończe:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NOVYNETTExxx 0 Napisano Listopad 16, 2008 Hmm no to wszystko się poprzewracało za zyczaj dostawałam krwawienie w soboty a tu zong sobota minęła niedziela mija a krwawienia nie ma ,dobrze ze jutro ide do ginekologa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i ja to mam Napisano Listopad 24, 2008 witam serdecznie. dzis bylam u lekarz i wykryto u mnie torbiel na prawym jajniku ok 5 cm. lekarz stwierdził ze spróbujemy wyleczyc \"to\" poprzez tabletki. jesli nie zniknie to pomysli o operacji. przepisał mi novynette i polecił brac juz od dzis czyli od poniedziałku (24.11) skutecznosci anty nie bedzie ale ma działac leczniczo na torbiel. okes dostalam 17 czyli rowny tydzien temu. zastanawiam sie od której tabletki mam zaczac? moze ktos pomoze? mam od 1? czy od tej zaznaczonej jako poniedziałek ( to chyba 4 bo jest to kiepsko oznaczone)? planowo okres powinnam dostac 14. czy jesle wezme nie ta co trzeba to rozreguluje sobie cykl? sa to moje pierwsze tabletki w zyciu i pewnie gdyby nie torbiel nie miałabym dzis takiego problemu z wybraniem odpowiedniej tabletki. prosze kogos doswiadczonego o porade. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Novinetka OdNiedawna Napisano Grudzień 10, 2008 Dziewczyny przenieśmy się tu! W starym temacie nie da się pisać! Ja mam pytanie do karaluszka. Napisałaś w tamtym topiku, że miałaś problemy. Miałaś jakieś objawy podczas brania? Zaniedbałaś badania, czy nagle to się stało? Przybliż sytuację. Pozdrawiam :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Estel 0 Napisano Grudzień 10, 2008 Hej! Prosilabym o porade bo sama nie wiem czy jestem zabezpieczona jeśli przyjelam pierwsza tabletke o 22 a rano 8 obudzily mnie mdłosci i zwymiotowalam. Poza tym odnośnie antybiotyków skad wniosek ze obnizaja skutecznosc? osobiscie biore tetrealysal przepisany przez dermatologa i on nic nie wspomnial ze to moze miec wplyw na moja antykoncepcje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NovinetkaOdNiedawna Napisano Grudzień 10, 2008 Jesteś zabezpieczona. Tabletka zdążyła się wchłonąć :) Co do antybiotyków, nie pomogę ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NOVYNETTExxx 0 Napisano Grudzień 18, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NOVYNETTExxx 0 Napisano Grudzień 18, 2008 w stopce link do tamtego tematu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karaluszek_060 Napisano Grudzień 19, 2008 " i ja to ma mam" zacznij od 1 tabletki,.. u mnie torbiel zakonczyla sie operacja mam nadzieje,ze u ciebie bedzie wszystko w porzadku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MałaMi1990 Napisano Grudzień 25, 2008 Cześć dziewczyny:) Mam takie małe pytanie, skoro mówicie, że zapezpieczenie jest już po pierwszej tabletce to nie możliwe jest żebym zaszła w ciążę po ósmej, tak? Mój chłopak zawsze kończy we mnie a dzisiaj przyjmę dopiero 13stą tabletkę i nie wiem czy mogę być spokojna... Pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Clem 0 Napisano Grudzień 25, 2008 we mnie kończył po 5 i nie zaszłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ami1105 Napisano Grudzień 25, 2008 moja przygoda z novynette zaczeła sie 2.11 br i jak na razie jestem z nich bardzo zadowolona. :) a mam pytanie> jak to jest z naszym zabezpieczeniem w trakcie tygodniowej przerwy w braniu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Inga... i tyle 0 Napisano Grudzień 25, 2008 Cześć wszytskim! Brałam novynett w tym roku przez parę miesięcy ale w sierpniu przestałam... bo miałam cały czas problemy z grzybicą pochwy... teraz chciałabym znowu zacząć ale boje sie tych problemów... lekarz powiedział że zmiana tabletek na inne nic nie da... ogólnie novynett był dla mnie dobry... same plusy... żadnego złego samopoczucia, badania w normie... tylko te grzybice... wcześniej nigdy nie miałam takich stanów... Miała może którać tak? i jak to wyleczyć? bo mój gin stwierdził że nic nie może zrobić:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MałaMi1990 Napisano Grudzień 27, 2008 Inga... i tyle, a jakie miałaś objawy tej grzybicy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelina25.07. Napisano Kwiecień 4, 2009 hej... pierwszy raz wypowaiadam sie na tym forum i mam pytanie bo biore tabletki NOVYNETTE i w niedziele konczy mi sie opakowanie a do lekarza ide dopiero w tygodniu .... chce sobie przedłuzyc cykl i mam jeszcz 14 tabletek Microgynon 21 ... wiec czy moge je wziac zeby przedłuzyc sobie cykl o tydzien? prosze o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marta20xx Napisano Lipiec 13, 2009 zaczelam brac novynette od 7. dnia cyklu (to moje pierwsze opakowanie), jstem dzisiaj na 5 tabletce, kochalam sie z chlopakiem w 7, 8, 9 dzien cyklu z prezerwatywą chcialabym sie dowiedziec czy jest jakies prawdopodbienstwo ciązy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach