Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika wersacze

MOJ MAZ UWAZA ZE GO ZDRADZAM BO DOSTAŁAM SMS

Polecane posty

Gość weronika wersacze

jestem w szoku ludzie, co ja mam o tym myslec. było tak pewnego wieczoru siedzielismy przed tv, byliśmy troche poobrazani na siebie o coś i w pewnym momencie dostałam sms.przeczytałam go i dałem jemu przeczytac, było napisane kim jesteś jakims wierszem śmiesznym, ale sens był taki że kim jestem. to było ok godz 22, od 19 mężus siedział zemną w domu. Palant wpadł w szał, że mam kogoś , że pisze sobie z kimś smsy, że zdradzam. tłumacze mu przecież tu siedzisz widzisz ze z nikim nie pisałam, mówie że to jakaś pomyłka. dodam że miałam wiele takich pomyłek i on o tym wiedzał. co mam mysle o tym , dobiło mnie to

skoro nie masz nic na sumieniu to po co się przejmujesz. Wyjaśnij spokojnie, a jak nie rozumie to znaczy że Ci nie ufa. Może ma ku temu inne powody?

Gość weronika wersacze
nie mam nic na sumieniu, kompletnie nic.wytłumaczyłam spokojnie, nie dociera to do niego.

Gość weronika wersacze
tez tak uwazam, tylko teraz nie wiem czy dobrze zrobiłam. to było 3 dni temu, przez te 3 dni mało sie widzielismy, ale on wczoraj wrócił spity jak swinia w nocy, a dzis się przytulał i wogóle , a ja do niego : o nie tak to nie bedzie, wytłumacz mi o co byłeś obrażony, on mówi, o to ze piszesz zkims, ja: uważasz że cie zdradzam, bo dostałm sms kim jestes, on: tak zdrdzasz mnie na pewno, zapytałam jeszcze raz, zmieszał się bo widział moj wkurw, wrzasnełam uważasz ze cie zdradzam ,, że to jest dowód na zdrade, że jakaś pomyłka i robisz ze mnie dziwke, on na to , ze na to wyglada i go wyrzuciałam, powoedziałm że jak tak uważa to niech sie wynosi. poczatkowo nie chciał, ale wyszedł. i co teraz??dobrze zrobilam czy nie??

Gość możliwe że rodzinne
on jest zdrowy na umyśle?:O zdradzasz go bo dostałaś jednego smsa? i w dodatku mu go bez problemu pokazałaś?

Gość bbonifacy
Hehe - często miewam pomyłki - ta, i zawsze ktoś przez pomyłkę napisze.

Gość możliwe że rodzinne
do mnie czasem dzwonią przez pomyłkę-wyobraź sobie ze to się zdarza:O

Gość weronika wersacze
no, chyba psychol z niego.

Gość weronika wersacze
mi sie bardzo czesto zdarza, dzwonili do mnie kilka razy, o jakiś sprawach agadali co nie mam pojecia.mąz o tym wie, nawet mówił ze mam isc z tym do operatora.ale jemu nie pasuje to zo to było napisane takim słodkim wierszykiem i ten wierszyk bardzie mu wbił się do głowy niz sens tego debilnego smsa

Gość weronika wersacze
myślicie ze mnie zdradzi teraz??z zemsty.wiem to głupie i debilne, no ale w końcu faceci sa głupi i debilbni

Co za kretyn :O. Dobrze że go wykopałaś, ładne ma mniemanie o Tobie ;/

Gość weronika wersacze
ale co dalej??jak życ z tym??on uwaza ze jest pokrzywdzony, i za zadne skarby nie zmieni zdania, to ja jestem ta zła. chyba ze jest tu jakis facet i powie mi szczerze co tak naprawde mysli w takiej sytuacji, czy ma jakieś wyrzuty sumienia??

Gość weronika wersacze
nikt mi nie pomoże??

Gość yiiiiiiio
No to gratuluje udanego malżeństwa.

Gość anabell.....
miałam podobny przypadek, on jest strasznie zazdrosny ale jakoś z tym zyje