Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

poszukuję białych gołębi na ślub w małopolsce

Polecane posty

czy ma ktoś jakies namiary na wynajem gołąbków białych na ślub? jestem z małopolski, nie wiem, gdzie mam szukać :( pomóżcie

Gość białe gołebie
Na Rynku. Tylko musisz umieć zarzucać lasso na małe obiekty :P

Gość blackcat
jeszcze nie widziałam ślubu z gołębiami na którym któryś z gości lub młodych by nie dostało ptasimi odchodami :o to jest fajne w teorii ale w praktyce to zawsze ktoś dostanie "prezent" - najgorzej chyba jak młoda :P na oczach wszystkich :D

Gość tylko zamow takie
po lewatywie, zeby ci na welon nie narobily

Gość moze od razu szukaj
labedzi?? zawsze to wieksze gowno;))

Gość katka katka
a z ktorej czesc mniej wiecej jestes?? tez jestem z malopolski.W mojej rodzinie i wsrod znajomych golebie to koniecznosc :)

Gość lepiej przestańcie
sie znęcać nad zwierzętami. Dla własnego widzi mi sie męczyć ptaki...Tylko po to, żeby trochę inaczej było niż u innych...porażka

Gość katka katka
Dziewczyno Ty sie zastanow co mowisz????????jakie meczenie ptakow?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rany trzeba byc naprawde zacofanym lekko (a moze i nie lekko) zeby opowiadac takie glupoty!!!!!! powiedz mi jak te ptaki sa meczone??? Przeciez to sa golebie hodowane po to zeby je ,,wypuszczac'' i zeby one wracaly!!! nastepnym razem zastanow sie 2 razy zanim cos napiszesz

Gość katka katka
aa poza tym wypuszczanie golebi to nie jest zadna innowacja... i nie robi sie po to zeby bylo inaczej :/ to jest normalka i jeszcze nie bylam na weselu na ktorym tego nie bylo

Gość lepiej przestańcie
A skąd wiesz, że jestem dziewczyną??? I kto powiedział, że hodowane gołębie nie mogą się zestresować.

Gość lepiej przestańcie
Załóżmy, że masz małe dziecko i odprowadzasz je co dzień do przedszkola. Jest to normalna sytuacja dla tego dziecka. Ale chyba się zgodzisz, że jak bez uprzedzenia przyjdą to dziecko odebrać obcy ludzie, to może sie ono lekko zestresować. mimo ze było wytresowane w chodzeniu do przedszkola.

czy mogę prosić o jakieś konretne informacje ? telefony lub strony internetowe wlascicieli tkaich bialych golebi w malopolsce do wypuszczenia?

Gość katka katka
wiesz stres to normalna sprawa... haha i kazde zwierze sie stresuje :/ wiec skoncz i nie wyglaszaj u takich opini bo sa bez sensu.Ja rozumiem ze zle jest znecanie sie nad zwierzetami poprzez bicie ich zastraszanie ale te golabki SA DO TEGO PRZYZWYCZAJONE-ROZUMIESZ??????????????? one ciagle sa gdzies wypuszczane, bo po to sie je hoduje... mam nadzieje ze dotarlo

Gość na necie jest pelno takich of
ert wpisz w google

ale z małopolski niestety nie ma żadnych dlatego pytam tutaj

Gość lepiej przestańcie
ta... a człowiek jest panem, który ma prawo decydować o tym co jest do czego stworzone, bo wszystko jest stworzone, żeby służyć człowiekowi

Gość lepiej przestańcie
Oj katka katka, mam nadzieje że ciebie też ktoś tak przystosuje kiedyś do oczywistych rzeczy.

Gość blackcat
znajomym na ślubie gołąb sie prawie ugotował bo przywieziono je w kartonie ozdobnym z którego mieli je wypuścic ale nie przewidzieli ze latem, w upale ptaki mogą źle sie poczuc trzymane dłuższy czas w zamknietym pudełku. Ostatecznie jeden wyglądał jakby zdychał :O

Gość lepiej przestańcie
przecież to normalne, są do tego przyzwyczajone i po to są hodowane...

Gość a po co
zeby ci welon obsraly?

Gość gołąbki się pomszczą
nie martwcie się pomyślcie o tym jakie zestresowany zwierzak ma problemy gastryczne będzie co spuszczać na łeb panny młodej śmieszny ten temat gołębie - szczyt kiczowatości i ckliwości aż do pożygania a goście będą się tylko bać żeby nie zostać osranym

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci