Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy dzis wsazystko

czy sa dzis jakies sklepy otwarte czy wszystko pozamykane

Polecane posty

Gość czy dzis wsazystko

mam na mysli hipermarkety

Gość Małgosia Wydrzyńska jest fajna
pozamykane - to jest bezczelność

Gość czy dzis wsazystko
hehe wiem moze przesadzam ale akurat tylko dzius mialabym czas zrobic jakies zakupy;/

Gość kasjerka
pozamykane!!! i bardzo dobrze że pozamykane!!! powinny być pozamykane w każdą niedzielę i w święta, ale dobrze że choć w święta są pozamykane!!! a takie głupie kurwy jak ty powinny zdychać z głodu jak się nie chciało wcześniej robić zakupów

Gość Iwaaaa
Tylko ktos wysrany na kase otworzy dzis sklep. U mnie jest taka jedna. Otworzyla.

Gość Poznaniak 85
pozamykane i dzięki Bogu...ale jutro rzucą się na te sklepy jak wół do ślumpy , tak jak było 2 listopada

a w niedziele z jakiej racji? jeżeli właściciel sklepu wyrazi szczerą ochotę odpoczynku, to ok, ale jeżeli ze względu na -siódmy dzień święcić, to jestem na NIE i to radykalnie. Jeżeli sklepy są pozamykane w święta narodowe, ok, jeżeli w święta kościelne, to jest żenujące, chyba, że się jest katolikiem, ale zapominamy się, że nie każdy jest.

u mnie jest otwarty jeden sklep i cukiernia..ten sklep to przyciąga liczne grono klientów (nieabstynentów) więc nie mogliby go zamknąć :D...

Super-hiper-mega są zamknięte. I bardzo dobrze :) A wiesz nie od pary, że WŁAŚCICIEL może w niedzielę pracować 24/h. Nikt (także prawo) mu tego nie zabrania ;)

Gość aklalax
Jak dla mnie - niedobrze, też mogłabym zrobić dzisiaj zakupy i nie mam żadnego współczucia dla ludzi tam pracujących. Przede wszystkim wolna ich wola, po drugie trzeba było się uczyć, to by teraz nie siedzieli za kasą.

po drugie trzeba było się uczyć, to by teraz nie siedzieli za kasą. nie wszyscy, którzy siedzą na kasie są nieukami. A poaz tym gdyby wszyscy byli takimi wyedukowanymi ludźmi to gdzie robiłabyś zakupy?

Gość aklalax zamknij morde

Gość ale idioci tu siedza
jakby sie wszyscy uczyli i nikt by w sklepie nie pracował to nie miałabys gdzie zakupow zrobic jedzo, ktos musi to robic przeciez. To ciezka i zmudna praca zamiast narzekac lepiej to docen krowo jedna

Gość Małgosia Wydrzyńska jest fajna
markety powinny być otwarte w święta.Co te pomiotła na kasie obchodzi że jest wolne ?

U mnie wszytsko jest pozamykane ,niestety 😭 nie mialabym nic przeciwko temu ale mam taka ochote na ananasa ze masakra ,zabilabym za niego :O a tu taka klapa ,chyba sie porycze :(