Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martyna76

czy to ciąża???

Polecane posty

Gość Martyna76

Witam! Piszę z zapytaniem czy jeżeli od zawsze mam temperaturę ciała ok 36 stopni a od 4 dni mam cały czas 37 stopni. Oprócz tego czuję mrowienie w piersiach i mam prawie przez cały dzień mdłości. Bez wymiotów. Dodam, iż okres mam dostac za tydzień. Kusi mnie aby zrobic test ciążowy lecz wiem ,że to może być za szybko... czy to mogą być objawy ciąży???

Gość poppp
Mogą ale nie muszą. Może zbliża sie jakaś infekcja poprostu. A w którym dniu cyklu podnosła Ci się ta temperatura i gdzie ją mierzysz?

Gość poppp
W czasie owulacji obserwuje sie taki skok temp. o 4-8 kresek w górę i utrzymuje się ona do miesiączki. A tak na marginesie powiem ci, że trzy miesiące temu też tak miałam. Ale podwyższona temp. utrzymuje sie do dziś. Najwyższa jest ranem, ale nie schodzi poniżej 37 stopni. W ciąży nie jestem, a lekarze nie potrafią powiedzieć co się dzieje. Nie mam też żadnych infekcji. Dla własnego spokoju przestałam ją mierzyć i tyle

Gość Martyna76
Witam! Lekarz na badaniu usg wykrył u mnie torbiel... prawdopodobnie moge być w ciązy.. (prawdopodonnie jest to przerośnięte, żółte ciałko).. miesiąc wczesniej nie było tej torbieli... czy mam szanse "zachować" ciąże??? Czy ktoś był z Was w takiej sytuacji???? Prosze piszcie...

Gość Blask Słonca
to może być oznaka przesuniętej owulki ;)

Gość Blask Słonca
a to gin nic ci nie powiedział??? nie zapytałaś?????

Gość Martyna76
lekarz powiedział,że jesli to ciąża to torbiel się sama wchłonie tak ok w 5 tyg...