Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga911

Błona dziewicza

Polecane posty

Gość aga911

mam pytanie. chce zaczac wspolzycie i boje sie krwawienia i bólu. Mozna jakos bolowi zaradzic??? A krwawienie duze jest??

Gość anka149
to zalezy, ja bolu nie mialam wcale :) rozne opinie slyszalam, czytalam, jedni mowia ze ten 1 raz jest nie udany ale moj byl jak najbardziej udany, fantastyczny, co do plamienia to ja mialam znikome plamy i to jakis czas po wszystkim:)glowa do gory bedzie dobrze ale jak ten 1 raz sie "nie uda" tak calkiem to nie przej,uj sie za drugim bedzie lepiej, powodzenia

Zależy od budowy twojej błony dziewiczej. U różnych dziewczyn jest ona różna. Staraj się myśleć pozytywnie. Jeżeli będzie cię za bardzo boleć, to zawsze możecie przerwać i spróbować za jakiś czas. Wreszcie możesz pójść do ginekologa i poprosić żeby ci naciął błonę dziewiczą. Wtedy będzie łatwiej.

Gość blackcat
mnie nie bolało ale krew sie polała :) Ale jeśli chcesz na wszelki wypadek ułatwic sobie to zastosujcie żel nawilżający - bedzie wiekszy poślizg i łatwiej pójdzie ;)

Gość Ivona7
pozycja na ,,jezdzca'; lub klasyczna ze zwinietym kocem pod biodrami dziewczyny. POMAGA