Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

qazwsx0

Ciąża

Polecane posty

Mam pytanie biore tabletki anty... zawsze przed okresem 2 dni juz ich nie biore i po okresie znów zaczynam. Taka reguła brania :P Mam pytanie czy gdy ostatnią tabletke wzielam w niedziele wieczorem a kochałam sie we poniedzialekk a okres powinnienam miec +/- w srode to duze jest prawdopodobieństwo ciązy. Mam nadzieje ze ktoś mnie zrozumiał ;)

Gość rolexa
przepraszam a dlaczego nie bierzesz calego opakowania?:O jak nie bierzesz tabletek od poczatku do konca to ciesz sie ze nie jestes jeszcze w ciąży:O:O jakcy ludzie bywają głupi.... uchowaj Boże:O

biore cale opakowanie tylko ja zaczyna je brac po okresie a zawsze przed mi sie konczy opakowanie. I na ulotce pisze ze w dni okrsu sie nie bierze!!!!!!

Gość inkafr
co ty za glupoty wygadujesz lepiej idz do lekarza niech ci wytlumaczy jak sie bierze tabletki ant!!!!!! a tak swoja droga to gratuluje ci szcescia, ze jeszcze nie zostalas mama brak slow jak mozna tak robic

Gość inkafr
nie no dziewczyno rozwalilas mnie, gdzie ci na ulotce pisze ze podczas okresu sie tabletek nie bierze? przezczytaj ulotke jeszcze raz lepiej albo niech cie ktos uswiadomi jak sie powinno brac

Gość lookimken
upup

Gość malensttwo
sama sobie wymysla reguły brania no porazka

a ja zrozumiałam Twoją wypowiedz :D przypuśćmy, kończysz brać tabletki w niedziele, w środę dostajesz okres bo nie dostaje się go zaraz po odstawieniu, ale tabletki działają również w tygodniu przerwy. Przynajmniej na moich jest taka napisane. Czyli jeżeli nie zapomniałaś żadnej wziąć to nie powinnaś być w ciąży :) teraz ja nie wiem czy się nie zaplątałam :D

Gość fasola__90
zgadzam się z Angelek;) spokojnie

Gość ojojojjjj
no ręce opadają - tabletki bierze się 21 dni z rzędu - czyli tyle ile jest w opakowaniu - potem robi się 7 dniową przerwę w czasie której dostaje się okres (zwykle na 3 -4 dzień przerwy) i bez względu czy okres jeszcze jest czy go niema już to po tych 7 dniach trzeba wziąść tabletkę!!! potem już się niejest zabezpieczonym ...