Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pupa pomidorowa

mój facet bywa.. beznadziejny

Polecane posty

Gość pupa pomidorowa

taka prawda, miewa głupie żarty, dziwnie się zachowuje czasem :-o Poza tym jest cudowny dla mnie, troszczy się o mnie, ale jest mi wstyd często za niego. Słysze aluzje od znajomych, które bardzo mnie bolą. Niby mój facet świadczy o mnie. Głupio mi, co mam robić?

Gość o ścianę

a co ich to obchodzi? oni z nim sypiaja? ja mam faceta starszego o sporo,troche lysieje,ale nikt nigdy nie smial sie na jego temat zle wypoiwedziec,to cudowny czlowiek i bronie go jak lwica...on ma pasowac tobie,a nie im

moja rada kup paralizator jak następnym razem zrobi coś głupiego to sru go tym paralizatorem daję Ci gwarancję że szybko mu przejdzie będzie miał odruch pawłowa na samą myśl o głupotach

Gość pupa pomidorowa
mi pasuje, ale zdaje sobie sprawe że czasem powie coś głupiego i mi wstyd za niego. To naprawde bardzo boli kiedy wiem, że ludzie źle o nim myślą. Ja jestem w stanie akceptować to w imię jego zalet, ale inni nie. Aż przestaje mieć ochote gdzieś z nim wychodzić

Gość magda_22
skąd ja to znam...najgorzej jak wypije piwo...wtedy rozmawia nawet ze starszymi od siebie tak, ajkby był najmądrzejszy na świecie i wszystko wiedział najlepiej...ile razy mi było przez to głupio przed moją rodziną :x poza tym jest wspaniały :p

Gość no ale co on takiego mówi
czy robi, przytocz jakieś przykłady wtedy bedzie jakiś obraz sytuacji:O

Gość pupa pomidorowa
rozmawiamy ze znajomymi, on coś powie głupiego i nagle nastaje cisza a na twarzach wszystkich osób pojawia sie mina w stylu wtf :-o jakby żył w swoim własnym świecie. Beznadziejne żarty, które śmieszą tylko jego i mnie ( przyzwyczaiłam sie do jego poczucia humoru), zupełnie odmienne spojrzenie na wszystko. Głupio mi czasem przed jego własnymi znajomymi. Najgorsze jest to że on czuje że sie go wstydze i napewno jest mu przykro, czasem też nie wytrzymam i krzywo spojrze albo mu powiem coś niemiłego.

nie no ten paralizator to jednak na sobie użyj jak On znowu coś głupiego powie może w końcu zajarzysz że cała reszta to dodatek do was dwojga