Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fulll wypassssssssss

laptop edukacyjny-warto kupic?

Polecane posty

Gość Blask
powiem szczerze ze nie ja taki kupiłam siostrzenicy i co.........po miesiącu leżał w koszu z zabawkami ,aż do teraz,więc nie!dziecko sie pobawi ,pobawi i odłoży w kąt

Gość daaaa
zależy jaki i jak duże dziecko.Moja córka w wieku 2,8 m-cy dostała kubusiowy.Bardzo wiele sie z nigo nauczyła,liczyć,ze 20 literek.I to tak w zabawie,bez nauki:)

Gość daaaa
a właśnie,że córka ma go ponad rok i wlasnie na nim teraz nawet operuje:) zalezy chyba jakie dziecko

a czy te tansze sa dobre?bo kubusiowy drogi troszke

Gość daaaa
no taki ma:) ale kosztowal 99zl,nie tyle.Może poszukaj.Nie musi tez byc przeciez kubusiowy.Wazne jakie ma funkcje i czy sa do wieku dziecka dostosowane

j kupilam taki. mala dostanie go na gwiazdkę więc bedzie miala 20 miesięcy. nie wiem czy sie sprawdzi, ale 30 zl jestem w stanie przeboleć nawet jak ma go wywalić w kąt po 10 minutach. Kobietka w sklepie (klientka) mówila ze kupila taki sam dla swojej małej wnusi i u nich naprawde się sprawdził http://www.allegro.pl/item476722296_super_laptop_edukacyjny_dla_dzieci_26_funkcji.html

Gość upsa
mamani-ale cierpliwa jestes :) hehe-ja jak kupie to pewno dam wczesniej-dzieciak pewno jeszcze nie zdaje sobie sprawy z dat a ja niecierpliwa jestem-tez kupie ten tani chociaz sie boje czy nie ma odgłosow jak w tych kioskowych pianinkach chinskich

Gość upsa
a moze sprawdzałas jak on brzmi?

Gość daaaa
popatrzyłam i jest identyczny od tego puchatkowego tzn ma te samiuśkie funkcje puchatkowy jest fajny bo mówi glosem puchatka:) ale nie każde dziecko polubi laptop.Moja córka jest raczej spokojna,lubi malowanie,pisanie,czytanie,plasteliny itp.I laptop lubi baaaaaaaaardzo

Gość Nie jest przydatny
Kupiłam swojej córce, ale nigdy jej nie interesował. Wolała sie bawić moim kompem ;) a ja nie zabraniałam :) Śmiem twierdzić, że nauczyła się w ten sposób więcej niż z zabawki, a dziś obsługę kompa ma opanowaną w stopniu bardzo zaawansowanym- ma 4,5 roku. Nauczyła się m.in. czytac i pisać, bo chciała wyszukiwac kucyki na allegro :P

upsa za chwile włoze baterie i zobacze bo narazie maz jest zajety wynoszeniem kana do innego pokoju i lulam małego :) wiesz co ona ma wieksza frajde z rozpakowywania niz z samej zabawki wiec jsak znajdzie pod choinką super zapakowane to sie bedzie cieszyć :D

Gość daaaa
no dzieki bardzo żeby dziecko mi siedziało na kompie:o wolę ten laptop niż prawdziwy komp,popsuty wzrok i oglupianie na necie

oki wsadzilam baterie. fajne to jest. mozna sobie przyciszac i podgłaśniać dzwieki. mozna rozjasniac i sciemniać ekran. melodyjki sa tandetne ale cóż :) za to nauka literek fajna. kobiecy glosik wymawia doklądnie literki, literuje słowa. tak samo z cyferkami. ogólnie fajne. nie wiem czy sie malej spodoba ale mamusia z tatusiem zą sadowoleni z zabawki :P:D

Gość upsa
dzieki Mamani

Gość gość
Ja polecam laptop od plebis.eu