Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakakkakkaskkskak

Zostawił mnie....

Polecane posty

Gość kakakkakkaskkskak

Zostawił mnie......Tak poprostu.....To tak boli....

Gość nienawidzę go
Mam to samo, nie przejmuj się :) Z czasem przestanie boleć, mi po 3 dniach jest już dobrze :) Ważne w tym momencie jest wsparcie, lgnij do ludzi :)

Gość hahahahahnnniakaksss
heheh u mnie 3 miesiąc i wcale lepiej nie jest..

Gość kolezanka bolka i lolka
wcale nie jestes gorsza!!!!!!!!! to on nie wie co stracil. ja tez staram sie zapomniec juz rok i hmmm ciezko oj ciezko. ale sa dni lepsze i gorsze. nie mozna sie poddawac. i wcale nie jestes gorsza

boli boli... ale napewno było wiele sygnałów kótre wysyłał zanim cie zostawił.. tylko nie chciałaś ich widzieć.. nastepnym razem zawsze wyprzedzaj taką decycję..będzie mniej bolało.. popłacz sobie do poduchy..lepiej będzie!

>> to zalezy co dla kogos znaczy lepsza. Jakby Ci to powiedzieć - znam baaaardzo dużo dziewczyn. Nigdy, żadna nie przyznała, że jest gorsza i nie przyznała, że została rzucona dla kogoś lepszego, ładniejszego , bardziej wartościowego. Po prostu osoba porzucana nie jest obiektywna 🖐️

Gość asiasi
adios dobrze pisze... sygnaly byc musialy, trzeba bylo zerwac wtedy... punkt dla Ciebie by byl ;) jesli wiesz o co mi chodzi.

Gość asiasi
Santo ty znow tu....... :D

Gość sagsgfds
mnie kur wa najpierw upokorzyl a potem zerwal :/ kto ma gorzej!?

moze nie lepsza tylko inna? dla mnie nie ma ludzi lepszych i gorszych bo ludzie sa rozni, ale fakt niektorzy moga traktowac kobiety przedmiotowo. wtedy nie ma czego zalowac. a napewno nie ma co plakac przez faceta.

dziewczyny zawsze zrywać pierwsze..jeżeli tylko widzicie albo czujecie ze cos jest nie tak a on nie ma ochoty o tym gadać..zawsze! będzie tak zdziwiony ze to nie on wykonał decydujące cięcie że poczuje się jak ofiara a oto przecież chodzi! jeszcze parę dni temu tez wyłam.. ale krótko bo się przygotowałam na rozstanie - widziałam pewne jego gesty.. chociaz zerwał ze mną przez gg... nie warty łez śmieć jeden.

Gość kolezanka bolka i lolka
dokladnie jestes lajza santo :P

Gość sagsgfds
adios wolalabym by mnie zostawil przez gadu niz tak jak mnie osmieszyl przy wszytkich..

Gość żółty liśc
mnie zostawil tydzien temu po 3 latach.. pół roku po zaręczynach.. z kazdym dniem jest tylko gorzej..