Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elilka 28

Rak żołądka-czy ktoś z was, lub z waszej rodziny miał z tym do czynienia?

Polecane posty

Gość Elilka 28

Witam. U mojego ojca lekarze wykryli raka żołądka i marskość wątroby. Ojciec nie chce poddać się operacji.Może ktoś z was może napisać jak długo można z tym żyć? Najgorsze jest jednak to, że nie chce nic jeść. Mama karmi go różnymi kleikami a on zje 4 łyżeczki i jest pełny. W ogóle nie ma apetytu. Może ktoś z was umiałby pomóc?

jak nie chce poddać się leczeniu, to chyba okres przeżycia jest krótki. "18% chorych przeżywa 5 lat (57% w przypadku miejscowego zaawansowania nowotworu, 19% zaawansowania regionalnego i 2% w przypadku obecności przerzutów)." Ale to po leczeniu.

Gość Elilka 28
Czy nikt więcej nie miał do czynienia z tym cholerstwem?

Moja Babcia miała, ale poszła na operację. Żyła po tym jeszcze 16 lat, ale zmarła na co innego. Także życzę powodzenia i namów tatę na operację, bo bez niej niestety nie będzie dobrze.

Gość dejfhrefh
niestety nie pociesze cie, znajomy miał, miał problemy z zołądkiem wiec czesto się poddawał badaniom i kontrolom, mimo tegoprzy nastepnej kontroli okazalo sie ze ma raka zoladka, po kilku dniach operacja wyciecia zoladka, dochodzil do siebie, coraz lepiej sobie radzil, mial jeszcze chemie po tym ale okazalo sie ze jeszcze jakies komórki rakowe ma, praktycznie z dnia na dzien stan sie bardzo pogorszyl i nic nie mozna bylo zrobic. Umarl. W sumie od wykrycia choroby do śmierci nie minelo chyba pol roku :( twoj ojciec nie ma na co czekac, tylko zdac sie na lekarzy i wierzyc ze wszystko bedzie dobrze

Gość Elilka 28
Dzięki za odzew, tylko nie wiem juz jak z nim rozmawiac taki uparty jest.

Gość kakakakak
jestes z w-wy? moze mam dla ciebie propozycje...

Gość gość
HEJ Mam wspaniała książkę elektroniczną w której kobieta opisuje krok po kroku jak pokonała raka i czego używała w jaki sposób metodami naturalnymi. Książka jest darmowa, napisz do mnie to Ci ją wyślę mój email to: ania@annakrawczyk.pl