Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość donnnnaa....

ja juz nie rozumiem dlaczego tak jest ze ladne fajne dziewczyny sa same?

Polecane posty

Gość donnnnaa....

nie wiem ktos nmi to wytlumaczy dlaczego fajan madra ladna dziewczyna przegrywa z ta przecietna niczym sie nie wyrozniajaca? co sie dzieje z tymi facetami?????????

Gość nienawidzę go
podbijam :)

Gość jak to chyba
widac kulejesz w charakterze :P wyglad i inteligencja to nie wszystko :P

Gość DKMG
to proste bo ta ładna zachowuje się jak księżniczka bo jest ładna mądra itp tzw przerost formy nad treścią a faceci takich nie lubią wolą przeciętną kumpelę niż ozdobę z którą się będą źle czuli

Gość a wiesz co to przerost
formy nad treścią?

Gość facet szuka zawsze
glupszej od siebie

DKMG - no właśnie :D

Gość DKMG
nie zgodzę się że facet szuka głupszej a raczej facet szuka podobnej . wiem co to przerost formy nad treścią :P

Gość asiasi
nie poruszajmy sie wg schematow... to zalezy od faceta, czego szuka... znam takich co lubia ksiezyniczki wlasnie- prima donny ladnie wygladajace itd mozna sie pochwalic koledze; i takich znam co maja tzw normalne baby... prawdziwym szczesciem jest ladna madra i taka co konia krasc z nia mozna... ;)

to proste bo ta ładna zachowuje się jak księżniczka bo jest ładna mądra ----> :O:O:O:O:O::O:O:O bo niektorzy faceci wolą jeść gówno w pojedynkę niz dzielic sie tortem z innymi:P:D

facet szuka zawsze - no tak, jesli sam jest idiota. idioci uwielbiaja byc lepsi, nie maja konkurencji ;)

Gość DKMG
asiasi to prawda ale facet będzie wolał jednak tą przeciętną chyba że właśnie chce żeby była ozdobą to tą ładną i zarozumiałą :P przecież kumple i tak nie zwrócą uwagi na charakter ale na dłuższą mete to trochę uciążliwe

Gość donnnnaa....
dlaczego facet majac do wyboru ladna dziewczyne ktora mu sie podoba wybiera ta :gorsza\" mimo iz tamta mu sie podoba?

jak jest sama to nie może być fajna.Wina jej charakteru niczego wiecej

Gość Do nienawidzę
co poodbijasz? apropos czego to?

Gość wwiikkttoorriiaa
Dobry temat, też czekam na jakieś logiczne wytlumaczenie. I nie gadac mi tu o powodzeniu bo to oczywiste ze każda piękna kobieta ma powodzenie, chodzi o to że jest sama, z nikim nie jest na stalę.

Gość objadlamsie
Tez nie znam zadnej naprawde ladnej dziewczyny, ktora narzekalaby na brak powodzenia. To raczej przecietne, szare kobiety sa zazwyczaj same, ale im pewnie sie wydaje, ze sa ladne, stad czesto mozna przeczytac "podobno jestem ladna, ale...":D

Gość zostawionnaaaa
no wlasnie tez chce wiedziec facet za mn latal mowil wszystkim ze mu sie podobam ze zrobi wszystko zeby ze mna byc ze jestem cudowna ita i tak widze go pozniej z taka \"przecietna\" niska dziewczyna????????? dlaczego mimo iz mu sie podobalam zostawil mnie i na moj widok poczerwienial ( idac z tamta????? czy ktos mi to wytlumaczy

Gość jak to chyba
ja wiem ze zarozumiale narzekaja na brak powodzenia ale bardzo ladne i madre dziewczyny nigdy :P

ale czy fajna dziewczyna pisze...On wybrał głupszą brzydszą a mnie nie? Chyba normalna tak nie mówi tylko jakies zarozumiałe kobiety

Gość asiasi
sluchajcie problem wcale nie jest taki zlozony chyba jak sie wydaje jesli fajna laska jest sama, znaczy, ze a) jest lesba b) jest mega wybredna c) ma trudny charakter cokolwiek to znaczy ;)

tak, boja, nie wiem kto wam takich bzdur naopowiadal. jakos nie zauwazylam, zeby moi koledzy (a mam ich na tony) bali sie ladnych babek :P

Gość wwiikkttoorriiaa
No i wszystko, ja się przyznaje że punkty b i c są w moim przypadku prawdziwe :p cóż mi z tego ze mam powodzenie jak zawsze mi cos nie pasuje, a jak już mi pasuje to facet nie wytrzymuje ze mną :p

Gość zostawionnaaaa
kto s mi odpowie>????????????? 😭

objadlamsie zgadzam sie tez tak sadze chciaz te szare tez maja facetów wiec nie mzna generalizowac czasami po prostu tak jest moze cos z toba nie tak i sama tego jeszce nie odkrylas