Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość donnnnaa....

ja juz nie rozumiem dlaczego tak jest ze ladne fajne dziewczyny sa same?

Polecane posty

Gość asiasi
zalezy po prostu czego kto szuka co komu imponuje co dla kogo jest wazne sa typy prorodzinne, ktore wola moze tzw szare myszki, zeby uniknac nieprzyjemnosci roznych sa faceci z bmw, ktory lubia pochwalic sie laska (bywa ze czesta rotacja tam jest) roznie bywa......... konfiguracji moze byc pelno

Gość asiasi
niemniej mysle, ze ta ladna i madra powinny tej winy ewnetualnej szukac w sobie...... ;)

Gość asiasi
Sami, a faceta masz?

Gość mbnjguy
do wrednapiękna...z 19.44 swięte słowa :)

Gość asiasi
Sami :D :D ale rozumiem, ze to swiadomy wybor? :)

zostawionaaa ---> wiesz dlaczego? bo to nie facet kochana to chloptas leszczyk itd poszukaj sobie prawdziwego faceta z krwi i kosci ktory nie bedzie myslal ze jestes ladna tzn ze glupia ktory bedzie sie cieszyl ze ma ladna i madra kobiete ktora go kocha i ktora go zechciala a nie jakiegos chloptasia ktory sie czerwieni i boi zawalczyc o dziewczyne ktora mu sie podoba

Gość asiasi
ale sluchajcie nie mozna do wygladu wszystkiego sprowadzac... jest jeszcze charakter, a jego cechy jak wiemy bywaja czasami nie do zniesienia... moze tam cos tak dzialalo antagonistycznie i tyle...

taaa świadomy wybór mam coś z głową i tyle ..taka jest prawda wiecznie mi coś nie pasuje zbyt miły zbyt fajny ,albo niezbyt fajny za mało stanowczy aolbo za daleko,moze zbyt blisko albo sie zorientuje ze On coś do mnie miał jak On już daje sobie ze mną spokój . ech wole byc sama ,ups musze byc sama

Gość ja tez nie wiem czemu
tez niby jestem ladna i fajna ja tak nie uwazam a nie moge sobie znalezc kogos na dluzej, mialam juz wielu chlopakow, niektorzy sprawiali wrazenie jak by sie mnie bali, inni mnie pilnowali a jeszcze inni mowili ze pewnie mam latwo w zyciu bo wystarczy ze sie usmiechne i kazdy zrobi co chce:/ wydaje mi sie ze ze mna jest cos nie tak albo trafilam na niewlasciwych facetow...

Gość DKMG
do wszystkich ładnych żę tak się wyraże może i ładne jesteście ale chrakter macie zjebany co widać po postach więc już macie odpowiedź

"mam coś z głową i tyle ..taka jest prawda" złośliwa, ty to sie juz tylko na nogo mozesz leczyc bo na glowe to za poznoe jest :P

Gość asiasi
niektore osoby maja w sobie cos takiego wynioslego, o czym nawet same nie wiedza, ale tak maja, i to nie zacheca nawet do poznawania... w kontaktach z ludzmi to spora dawka tej inteligencji emocjonalnej nam sie przydaje anizeli innej nawet.....

Gość objadlamsie
tez niby jestem ladna i fajna wlasnie o takie teksty mi chodzilo:D Wszystkie samotne uwazaja sie za piekne i wymyslaja teksty jak to faceci boja sie atrakcyjnych kobiet:D

Tak Kwiatek zgadzam sie mam coś z deklem ,no i co z tego ze jakies tam mam powodzenie mam i tak wszystko spieprze albo spieprzam. Mam choojowy nastrój dziś:O

Gość asiasi
ale co ma sie fizyczne podobanie do bycia z kims? ja kiedys zerwalam z facetem, ktory byl moim idealem jesli chodzi o wyglad, ale mial charakter nie do wytrzymania (manipulant itd) teraz jestem z facetem przecietnym , ktory raczej sposbem bycia i charakterem mnie do siebie przekonal, niz wygladem wlasnie....

złośliwa, mnie denerwuje ze sie na mnie gapia albo młódki albo starsze babki. niektorzy mysla ze z 25 lat mam. i co mam sie zadawac z taka studentka 😠

Gość asiasi
Sami, to moze ciezka praca nad soba...........?

Gość ja tez nie wiem czemu
objadlam sie :napisalam ze ja tak nie uwazam , nie uwazam sie za ladna wrecz przeciwnie :P

Gość faceci to oportuniści
Bo faceci to oportuniści, idą tam gdzie dają i jeszcze podgłaszczą ego. Przy ładnej i inteligentnej trzeba się postarać. Przeciętna sama będzie starać i latać w podskokach.

taaa praca nad sobą ,z jakies 50 lat mi pozostało by sie nauczyć bycia fajną

Myslę też, ze w związku dużo szybciej wchodzą te niedowartościowane myszy - bo właśnie, są niedowartosciowane i kilka miłych słówek wystarczy, żeby były w siódmym niebie i patrzyły wiernopoddańczo. dziewczyny, które znają swoją wartość nie tak łatwo ulegają zauroczeniom i nie w byle wojtku widzą "tego jedynego".

Gość objadlamsie
Bo faceci to oportuniści, idą tam gdzie dają i jeszcze podgłaszczą ego. Przy ładnej i inteligentnej trzeba się postarać Same siebie oszukujecie, ale skoro wiara w te bzdety poprawia wam samopoczucie...:D

Przy ładnej i inteligentnej trzeba się postarać. Przeciętna sama będzie starać i latać w podskokach. ----------> dokaldnie i ta ladna jeszcze moze znalezc innego a ta nibybrzydka gdzie pojdzie jak nikt na nia nie spojrzy? ot faceci....tzn chlopczyki:P malo jest teraz prawdziwego mezczyzny we wspolczesnym facecie

ech ide na film znajomi mówią ze wybrzydzam i jestem za bardzo temperamentna. ech kończe z facetami

"taaa praca nad sobą ,z jakies 50 lat mi pozostało by sie nauczyć bycia fajną " złośliwa,po co ci byc fajną. lepiej jak zostaniesz zołzą, tacy maja lepiej w zyciu bo sie wycyckac nie dadza

Przypatrzcie się jak często można zobaczyć całkiem niezłego faceta z totalnie beznadziejną dziewczyną. "Widocznie ma super charakter". Tyle że ten super charakter oznacza mnie więcej tyle, że nie ma wymagań, jest wpatrzona w swojego mężczyznę i zrobi wszystko żeby go nei stracić, bo dobrze wie, że drugi taki jej się nie trafi.