Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość donnnnaa....

ja juz nie rozumiem dlaczego tak jest ze ladne fajne dziewczyny sa same?

Polecane posty

faceci to oportuniści ma troche racji,może nawet wiecej niz trochę. Zrozumiałam jedno o faceta fajnego z wyższej półki też trzeba sie postarać nie wystastarczy juz tylko zaznaczyć swoją obecność,bo pójdzie tam gdzie łatwiej...

Nie chce mi się chodzić na śluby kumpli, bo co mam podziwiać te krokodyle w bieli? Nie jeden miał super laseczkę na boku i co, i zostawił ja żeby się hajtnąć z jakąś kachnę z rozjechaną dupą, co to netto od brutto nie odróżnia, no ale dobrze, bo jej kariera skończy się w domu. Będzie czekała na męża z pantoflami w zębach i gorącym obiadem. ---> ale sie usmialam:D

Gość DKMG
faceci to oportuniści jakoś przecinek nie leży w mojaj naturze i nie chce mi się go używać co nie oznacza że nie wiem gdzie deklu. Życzę ci powodzenia w swoim zadufaniu we własną inteligencję bo jakoś wychodzi że jedynie ty masz taki pogląd i będziesz go bronił jak niepodległości. Sprawdziłeś już deklu co to znaczy oportunista ćwoku

Kwiatek sama w sensie jakim? bo ost randke na której powiedziałam facetowi ze nie chce być w związku to 4 dni temu:O ide jednak:O pa:(

Gość faceci to oportuniści
Gorzej, że potem takiem krokodylowi się wydaje, że kto wie kim to nie jest, bo się taki gostek z nią hajtnął, jest panią, ma to i owo za jego pieniądze. I jeszcze może jej się wydaje z obwisłym brzuchem z rozstępami że jest atrakcyjna i w przypływie szaleństwa po czterech wódkach jak pana męża nei ma zaczyna sie przystawiać do innych facetów. Taka kachna nie rozumie, że to że ją ktoś ewentualnie przeleci w toalecie nie znaczy, że będzie kiedykolwiek obiektem pożądania tak jak jej być może nie zamężne koleżanki, rozpalające zmysły jak niezdobyta zwierzyna.

Gość asiasi
co do krokodyli, to chcialam tylko wtracic, ze wiekszosc bab i tak lepiej wyglada od facetow :)

DKMG pod jakim blokiem używa się słów dekiel i ćwok? A ty w ogóle wiesz, co to jest słownik?

Gość asiasi
no to Wy sobie tu gadu gadu, a ja spadam pozdrawiam Wszystkich 🖐️

Gość dzej zi
Tak, jasne, wszystkie mezatki to tluste pasztety i wszystkie samotne po 30stce to mega pieknosci:D Wierzcie w to dalej, w koncu kto powiedzial, ze bajki sa tylko dla dzieci?:D

"co do krokodyli, to chcialam tylko wtracic, ze wiekszosc bab i tak lepiej wyglada od facetow" No i tu się mylisz. Facetowi żeby dobrze wyglądał, wystarczy dobra koszula, krawat i garnitur. A jak ma do tego nową brykę to już wygląda świetnie. Z wami neistety sprawa jest nieco bardziej skomplikowana. I tak naprawdę niewielki procent kobiet naprawdę dobrze wygląda. Więc swoją drogą śmieszą mnie te oświadczenia 3/4 forum jakie to jesteście śliczne, seksowne itd. Jakoś nie widać was na ulicach.

dzej zi - nie jesteś facet tylko tłustą mężatką?

Gość dzej zi
Nie, jestem szczupla dziewczyna, ktora nie moze uwierzyc jakie bajki wymyslaja sobie samotne, aby wytlumaczyc fakt, ze zaden facet ich nie chcial:D

"Zrozumiałam jedno o faceta fajnego z wyższej półki też trzeba sie postarać nie wystastarczy juz tylko zaznaczyć swoją obecność,bo pójdzie tam gdzie łatwiej..." Sami - cieszę się że ktoś ujrzał nieco światła w tym, co piszę. Niestety tak to wygląda: o faceta trzeba zawalczyć, facetowi trzeba schlebiać, o faceta trzeba się starać, bo jak nie zrobisz to ty, to zrobi to rządek kandydatek. Ja nie mówię, że to dobrze, bo to facet powinien starać się o kobietę, tak to kiedyś bywało. No ale sie poprzestawiało. Współcześni faceci są wygodni, a kobiety "wyzwolone". No, to niech się postarają.

"Nie, jestem szczupla dziewczyna" - o yes, jedna z tych tabunów ślicznych i ponętnych na forum, których jakoś rzadkość zobaczyć na ulicy, bo co jedna to zamiata ulicę obwisłym tyłkiem ciasnych dzinsach z których się wylewa. Taaaak, ty musisz wiedzieć coś o życiu w świecie bajek.

dzej zi - założę się , że jesteś przeciętniarą, którą denerwuje już sama myśl , że twoje samotne ładniejsze koleżanki być może bardziej interesują twojego faceta niż ty sama i chętnie by ciebie \"wymienił\" , ale mu odwagi brak - to , że sama jakiegoś zjawiska nie doświadczasz nie znaczy że ono nie istnieje

Gość hfygrtu
ale tu pierdolicie poczytajcie same siebie siebie debilki

Gość dzej zi
dzej zi - założę się , że jesteś przeciętniarą, którą denerwuje już sama myśl , że twoje samotne ładniejsze koleżanki być może bardziej interesują twojego faceta niż ty sama i chętnie by ciebie "wymienił" , ale mu odwagi brak - to , że sama jakiegoś zjawiska nie doświadczasz nie znaczy że ono nie istnieje Dzieki:D Po co ogladac komedie w tv, skoro mozna wejsc na kafeterie?:D Pocieszaj sie tak dalej, w koncu to ty obudzisz sie kiedys z reka w nocniku🖐️

Gość mi sie wydaje
ze z roznych powodow sa ludzie samotni, jedni przez brak urody, inni przez beznadziejny charakter, inni przez niesmialosc, jeszcze inni przez za wysokie wymagania a niektorzy przez brak szczescia, jeszcze ze 100 innych powodow mozna wymyslec

"Dzieki Po co ogladac komedie w tv, skoro mozna wejsc na kafeterie? Pocieszaj sie tak dalej, w koncu to ty obudzisz sie kiedys z reka w nocniku" - mogłabyś rozwinąć tą głęboką myśl??

Gość DKMG
faceci to oportuniści a pod moim się używa:P to powiedz o jasno oswiecony w czym to niby faceci są oportunistami i w stosunku do czego a jak nie wiesz to przestań już szczekać i idź się pobaw rączką pod kołderką, a ja w tym czasie zajmę się rozjechanym dupskiem mojej baby:P

DKMG - twoja baba ma "rozjechane dupsko" ?? Ne pewno ucieszyłaby się gdyby to przeczytała ;) - trochę współczuje , ale skoro nie stać cię na więcej ... :P

Gość DKMG
niunia to tyczyło się postu fto :P

Gość DKMG
:P a nasz oportunista nagle zamilkł czyżby kolejny prawiczek który nie wie co ma odpowiedzieć

Gość ładne mają łatwiej w życiu

Gość dxdsfdg
e tam, tak samo ładne i t mniej ładne są czasem same...powodem jest charakter, podejście do zycia, a nie wyglad, co z tego ze dziewczyna jest ladna, jak ma ograniczone horyzonty myslowe, tak samo z tymi mniej ladnymi...