Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spokojna28

chciałabym spróbować analu

Polecane posty

Gość spokojna28

Chciałabym spróbować analu. Czy to boli?

Gość miloszb
jesli bedziesz odpowiednio nawilzona, z odpowiednim partnerem to mysle ze dasz rade

Gość juras
oferuje swojego penisa

Gość spokojna28
Czym powinnam nawilżyc?

Gość wertjmbc
Ja też kiedyś chcialam :o powiem Ci tak, w życiu nic mnie tak nie bolalo :o i jeszcze potem to uchodzące z ciebie powietrze, w moim przypadku krew, no po prostu porażka :o a mój nowy facet wyskoczyl mi z tekstem że on to lubi :o chyba go p* jeśli myśli że dam sie jeszcze raz namówić na to

Gość vulva
mogę cię zwilżyć jęzorkiem długo

Gość spokojna28
To jest brdzo popularne, wiec może nie jest tak źle

Gość spokojna28
Mam żel rozgrzewający seximel - może tym?

Gość olegg
miloszb to tak jakbys napiasła ,ze borowanie zeba nie boli z odpowiednim dentysta.Puknij sie w łeb,co ma wspolnego odpowiedni partner.Jak ma bolec to i zdelikatnym partnerem bedzie bolec.

Gość wertjmbc
Nie jest tak źle :D :D :D dobre sobie....

Gość spokojna28
wertjmbc -aż tak źle?

Gość wertjmbc
JA Ci mówię moje odczucia. Mnie NIGDY nic nie bolalo aż tak. Oczywiscie nawet nie bylam w stanie wytrzymać i w polowie kazalam facetowi przestać. I tak sobie caly czas myślalam "jaka ja jestem glupia ze na wlasne życzenie sobie funduję taki kurewski ból" :o a potem, jak to wtloczone powietrze zaczelo ze mnie uchodzić to już po prostu byl jak dla mnie szczyt wszystkiego, czulam się jak idiotka, obolala, krwawiąca idiotka :o

Gość ekee
chyba cie za mocno posunal ;p

Gość wertjmbc
JA sobie nawet wyobrażać nie chcę co by bylo gdyby on nie byl taki delikatny....

Gość niezalogowany dzis
ale niektóre kobiety to strasznie kręci. spotykałem takie co kategorycznie odmawiały bo uważały to za mega zboczenie a spotykałem takie co ich to nieziemsko kręciło i wręcz sobie same mojego pena w doopcie wpychały... wszystko kwestia gustu...

Gość niezalogowany dzis
ale niektóre kobiety to strasznie kręci. spotykałem takie co kategorycznie odmawiały bo uważały to za mega zboczenie a spotykałem takie co ich to nieziemsko kręciło i wręcz sobie same mojego pena w doopcie wpychały... wszystko kwestia gustu...

Gość asiasi
tak, ja probowalam i lubie oczywiscie trzeba sie odpowiednio przygotowac no i facet musi byc odpowiedni :) moj jest przy tym bardzo delikatny; nigdy nic mnie nie bolalo, pierwsza chwila przelamywania oporu jest lekko dziwna moze, ale to sekudna doprawdy, a potem to juz sama przyjemnosc polecam z odpowiednim facetem!!!

Nie. Na forum POLECANE jest temat : Seks analny przyjemnosc czy zboczenie, znajdziesz tam wszelkie info na temat cie interesujacy bez powielania watkow. Pozdrawiam.

Gość dr slawooo
super sprawa ale trzeba się odpowiednio przygotowac to nie może byc sponton .Musisz byc po oddaniu kupki;) lub zrobic lewatywę następna czynnośc to dużo oliwki i jestem pewien że będzie ok.A facet też powinien byc bardzo delikatny i nie może walic jak w twn drugi otworek ale nic na siłę jeżeli cię będzie bolało to mu odrazu powiedz .Delikatnośc delikatnośc a gwarantuję ci najlepszy orgazm z jego penisem w tyłku