Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjskjkfjdg

Jakie macie buty na zimę?

Polecane posty

Gość kjskjkfjdg

Nie wiem jakie kupić,podobaja mi sie i stylowe szpilki,i płaskie zamszowe,chociaż te ostatnie chyba będą przemakać. A ostatnio widziałam jak dziewczyna miała zamszowe,na obcasie i nie długie,tylko takie jakby 3/4.Nie widziałam takich w żadnym sklepie.Nie wiecie czy one sie jakoś nazywaja?

Gość guziczkiDwa
ja mam duzoooo zamszowe wysokie i do polowy lydki skorzane wysokie i plaskie oficerki mukluki emu botki i z 3-4 pary wysokich kozakow innych

Gość kjskjkfjdg
Właśnie coś takiego jak te ostatnie,chociaz nie wiem czy nie były jeszcze któtsze,musiałabym je widzieć na nodze.Właśnie nie wiem jakie wybrać,chcę zeby były dopasowane i nie marszczyły się na łydce,żeby ładnie wygladały do spódnicy,ale podoba mi się tez jak się nogawki włozy w buty,a do tego muszą chyba byc luźniejsze.Mogę sobie pozwolić tylko na jedna pare,bo w tamtym roku kupiłam drogie,ale mi sie nie podobają,są jak starej baby :(

jak dobrze dobierzesz to beda ladnie wygladac do spodnicy i na dzinsy. tylko trzeba mierzyc... :) nie wiem ile mozesz przeznaczyc na buty ale moze zerknij do baty

bata ma niezle buty, szkoda tylko ze trafiaja sie takie co po jednym chodzeniu obcasy odpadaja :D mozesz tez zobaczyc w rylko