Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałabym sie zmienic

Mam fatalne ciało

Polecane posty

Mam duży brzuch i obwisłe piersi,"amerykański"tyłek,nogi szczupłe,ale z lekkim cellulitem i totalnie nie umieśnione.Nie wiem co z tym zrobic,chciałabym w końcu byc zadowolona z mojego młodego ciała.Nie mam mozliwości chodzić na basen czy aerobik,a ćwiczenia,nie dosć że ich nienawidzę i nie potrafię sie zmusić,mam wrazenie,że nic nie dają :( Co zrobic żeby sie ujędrnić?

Gość jeszcze więcej
proponuję więcej jeść i dłużej siedzieć prze kompem : ) na lenistwo nie ma niestety lekarstwa

Gość malusia17***
niestety ale cwiczenia to jedyny sposob:)pomysl ze nie tylko ty sie meczysz:)proponuje 6 weidera;)na mnie dziala super po 2 tygodbniach widac efekty....te cwiczenia sa bardzo ciezkie dlatego jesli nie jestes wytrwala to sie nawet niezabieraj heheh:)

Gość ttun
no i co z tego

Gość Patsi_18
jakie to sa cwiczenia weidera ??

A skąd ty koleżanko wiesz ile ja jem i ile siedzę przed komputerem? :O Ale ta 6 działa chyba tylko na brzuch,tak?A ja muszę całe ciało ujędrnić

Gość z ciekawości spytam
co to jest ten osławiony "amerykański tyłek" ?! taki wielki czy chodzi o jakiś szczególny kształt ?

Gość z ciekawości spytam
co się kobito martwisz, na obwisłe piersi kup dobry stanik, już będziesz wyglądała zgrabniej, brzuszek możesz skorygować odpowiednim strojem, rajstopami lub majtkami ściągającymi, ewentualnie dietą: nie jedz pieczywa co do nóg: skoro są zgrabne to je pokazuj w spódniczkach, noś modne wzorzyste lub kolorowe rajstopy, buty na obcasach jeżeli chodzi o wielkość bioder i pupy, wszystko da się skorygować odpowiednim krojem spódnicy obejrzyj sobie kilka odcinków "Jak dobrze wyglądać nago" na TVN Style, tam z wielu bardzo niezgrabnych kobiet potrafią zrobić seksowne laski a wszystko tylko przy pomocy dobrze dobranego stroju

Tylko że ja jestem młoda,na urywanie ciała jeszcze mam czas,chciałabym je upiększyć i eksponować póki mogę.A teraz sytuacja przedstawia sie tak,że nawet nogi nie nadaja sie do odsłaniania,są takie jakieś sflaczałe Amerykański tylek niekoniecznie musi byc wielki,chodzi raczej o to,że jest mało jędrny i nie ma takiego kształtu jaki powinien mieć,nawet jest obwisły