Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izqa18

reumatyzm,bardzo proszę,aby ktoś to przeczytał..

Polecane posty

Gość izqa18

bardzo proszę żeby ktokolwiek to przeczytał bo potrzebuję pomocy i nie wiem,gdzie jej szukać:( otóż,od 6 roku życia bolą mnie nogi...tzn od kolana w dół,aż do stóp,później doszły ręce,od łokcia w dół,razem z palcami.od kilku dni bóle przemieszczają się dalej,ponad kolana i ponad łokcie,poza tym dziś kolano mnie trochę bobolewało podczas chodzienia,co się nigdy nie zdarzało. od 3 lat mam temperaturę ciała powyżej 37 stopni,byłam nawet w szpitalu,lekarze nie stwierdzili jednak choroby związanej z reumatyzmem,tylko elastopatię.wydaje mi się że lekarze po prostu się pomylili i że u mnie zaczyna się jakaś choroba reumatyczna. co mam zrobić ? udać się znów do jakiegoś reumatologa,czy dać sobie spokój i żyć z tymi bólami do końca życia ? :(

Gość a może to jest gościec bez bad
badańASO trudno cokolwiek stwierdzic.Reumatyzm atakuje głownie stawy , a nie całe konczyny.To mi wyglada na chorobe gośćcowa,pa!

Gość kkkkkk.
a bolerioze badali?

Gość izqa18
nie.

Gość kkkkkk.
zapoznaj się z tym forum na górze masz opisy objawów jak Ci będą pasowały radzę zrobić badania aby wykluczyć tę ewntualność http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26140

Gość kkkkkk.
nie otwiera się link, ale to forum jest na gazeta.pl. w forach prywatnych poszukaj