Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IInkaa

Co na halluksy ??

Polecane posty

Gość IInkaa

cześć wszystkim nigdy dotąd nie słyszałam o halluksch, ale ostatnio stwierdzono je u mego taty. Lekarz nic jeszcze nie mówił o operacji, coś tam przepisał i nic więcej nie doradził. Przeszukałam internet i znalazłam preparat ziołowy na halluksy, czekam na przesyłkę http://www.zdrowe-stawy.e-biznes.org/p3_hakorosl_i_biszofit.html Czy ktoś z Was to stosował???

Gość Ileczka69
Kupiłam książke Michała Tombaka-Jak życ dlugo i zdrowo.Jest przepis na zlikwidowanie halluksów. Przepis przy leczeniu haluksów Zmieszać jodynę z aminiakiem w proporcji 1:1 Mieszankę nanosić na halluksy cienką warstwą wieczorem przez dwa tygodnie, następnie należy zrobić dwutygodniową przerwę i znów ponowić kurację Smarować do całkowitego zniknięcia.

Gość Wenka
Mam halluksy od zawsze! Miałam taki aparat odciągający na noc, ale był do bani ! Dobre efekty daje jak się nosi silikonowe wkładki między paluchami. Jeżeli nosi sie je codziennie to stopy tak nie bolą, ale niestety do sandałków nie bardzo. Byłam u ortopedy i zdecydowałam się na zabieg. Mam nadzieję, że zabieg się uda i nie będzie nawrotu haluksów. A jak będą nawroty to wówczas pomyśle o Tombakowej metodzie i Hakorośli i Biszoficie.

Gość no i słusznie
oczywiscie że beda nawroty,holuksy przeciez odrosna mózg je pamieta wiec spowrotem odbuduje:)

Gość Wenka
A co to moksa??

Gość no i słusznie
moksa to chiński specjalnie zpreparowany piołun,w kształcie cygara

Gość jest oki
Nie słyszałam o moksie ale zawsze warto spróbować. Uważajcie na amoniak, ponieważ to żrąca substancja i trzeba ją stosować rozcieńczoną. Kuracja ta trochę łagodzi obrzęk i stan zapalny. Obecnie kupiłam przez internet Hakorośl rozesłaną i Biszofit minerały - stosuje juz tydzień (efekty są zauważalne z czego sie strasznie cieszę :) Warto próbować wszystkiego bo ten ból, obrzęk i stan zapalny jest czasem nie do zniesienia.