Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dupleto

Czy facet powinien za kazdym razem odwozic swoja kobiete do domu ?

Polecane posty

Gość Dupleto

Za kazdym razem ja odwoze a ona ani razu mnie nie odprowadzila. Nie mam auta a raz jak padal deszcz wracalismy razem pod parasolka to jej matka zrobila mi wyrzuty ze jestem skapy i dusze kase zamiast wziac taksowke bo tak powinien zrobic facet z klasa ktorej mi wyraznie brak:-S Czy tak rzeczywiscie powinno byc czy to jest po prostu francuski piesek? :-P

Gość chiński fast food
dla mnie to oczywiste, że facet odwozi kobietę do domu, zapwnia jej bezpieczeństwo a sobie spokój, bo nie niepokoi sie co się z nią dzieje do powrotu do domu. ale ja jestem starej daty :classic_cool:

Gość magiczna mikstura
chcesz zeby dziewczyna Cie odprowadzała do domu? i:o le masz lat?

Gość truutututu
ja myślę, ze faceci powinni odprowadzać swoje kobiety do domu, właśnie przez wzgląd na ich bezpieczeństwo; z drugiej strony mnie nikt nigdy nie odprowadzał i sama musiałam zasuwać po nocy przez miasto i nie było mi nigdy za przyjemnie ale tragedii z tego nie robię.tak więc - to zależy też od dziewczyny.

Gość truutututu
nieraz oczywiście w zamian za darmowe podwiezienie odwdzięczałam się przygodnym taksówkarzom solidnym obciagiem lub analem (chroniłam dziewictwo dla tego jedynego!)

Gość ewelka..//
raczej powinien bo wtedy dziewczyna czuje ze dbasz o nia ale z tymi wyrzutami jej mamy to troche przesada.swoja droga ile bym dala za takie cos..... to takie romantyczne...jest potem co wspominac...ahh...:(