Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DeSiiiiRe

wiem,ze źle zrobilam

Polecane posty

Gość DeSiiiiRe

myśle ciągle o mojej byłej juz z reszta przyjaciolce;( jak sobie wszystko pieprzy... boje sie o nią,mamy po 17lat nasza przyjazn urwalysmy obie przez jej chlopaka..dowiedzialam sie tego co on na jej temat rozgaduje( co oni tam porabiaja sprawy intymne),wiec musialam ją uświadomic,ze to nie chlopak dla niej i ze w tym wieku powinna zajac sie nauka jesli nie chce byc młodą i bezrobotną mamusią..ona mnie potraktowala starsznie .. cytuje" a kim ty dla mnie jestes do cholery? po co mi to mowisz? ja go kocham i nic ztego nie zmieni,a ty jestes tylko osoba ,ktora zawsze przy mnie byla,ale teraz po cholere sie wpieprzasz ,znajdz sobie chlopaka zakochaj sie to zobaczysz jak to jest " ... poczulam sie strasznie;( stalo sie to 2miesiące temu od tamtej pory ani slowa.. dowiedzialam sie,ze miala podejrzenia,ze jest w ciąży,ale jej sie udalo ..ale jak wpadnie .. mam nieco inne przekonania na temat seksu w tym wieku brzydzi mnie to powiem szczerze ;( moze jestem staroświecka juz sama nie wiem..

Gość Salamendra
z niej żadna przyjaciolka byla! a ty wcale nie jestes staroświecka tylko rozsądna !

Gość PLKIUYT
TY MASZ CHORĄ CZACHE, POSZUKAJ ADRESU DOBREGO LEKARZA PSYCHIATRY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość DeSiiiiRe
chorą czache? :O jakie teksty ... czemu tak uważasz? :]

Gość Brawo dziewczyno
Bardzo dobrze zrobiłaś, jesli naprawde jestes taka jak piszesz to gratuluje i tak trzymaj ! A juz myslalem ze w naszym spoleczenstwie nie ma takich jak to ktos wyzej napisal "rozsadnych" młodych kobiet :) P.S. Nie przejmuj sie tym PLKIUYT czy jak mu tam. Jestes super !!

Gość DeSiiiiRe
jej dziękuje ;) te słowa mi pomogly bo ja juz zaczynam watpic,ze jestem jakas przestarzala,ze wszyscy sie potrafia bawic tylko nie ja.. niedobrze mi jest z nerwów :( patrze jak te moje kolezanki sie zachowuja jedna ma chlopaka,ktory ją bije i jej grozi,a ona dalej z nim jest ! a ma tyle samo lat co ja.. to jest dla mnie takie dziwne ;(

Gość OlaJemioła_
ja też uważam ,ze dobrze postąpiłas ;) w sumie wybralas jak najlepsza opcje.. zrobilas to co do Ciebie nalezalo teraz jej wybor.. teraz dzieci rodza dzieci i nic na to nie poradzisz co faktycznie jest straszne :)