Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielara

TOTALN ZRZUTY

Polecane posty

Gość zielara

wRCOLILAM DO DOMU. mMA 18 LAT. mMAY NIE WIDZIALAM ze dqwa dni. Dzis wrocial po dwoch dniach i spalam do 14 teraz wrcoilam z kumpela ona toatalny zrzut, bo za duzo wypila ja tez zrzut tylko ze zjarana. Maskara. Ja mam jeszcze humor i zaprawiona jestem od czwartku a tak dobrze to od soboty. Czy normalny facet nie chcialby byc z dziewczyna ktora pije 6 dni pod rzad? on nie iwe o buchach :)

Gość fijoł
Jesteś alkoholiczką:O

Gość zielara
ale ja w czwartek wypilam cwiartke, po piwie i troche wina z kolezanka. W piatek (mowie tylko o wieczorze) wypilam pare luf. W sobote bylam w pracy w paitek tez i po pracy pojechalam na imprze gdzie ise zwazylam na maksa. Rano wrocicilam do odmu ogarnelam sie i pojechalam do pracy. Potem po pracy czyli w niedziele pojechala do odmu i potem zonwu na ta impreze gdzie cala noc balwoalam nad ranem byla awantura. Potem wszyscy spali oprocz mnie i szwagra mojego faceta. Poslzismy po piwo i ruskiego szampana. Upilismy sie. Poszlismy spac na 3 h .Wrpcialm do odmu. Pilam potem jeszcze troche wodki i wina.Ptem o 1 wrocilam do omu. O14 wstalam i pije od 18. Teraz wrcoilam zrobiona odo domu. Moja kolezanka obok lezy na lozku z twarza w miscje obie mamy `18 lat jak to okrezlic? juz problem czy zwykly opor menalz nastoletkow ??

Gość zielara
up

Chyba w temacie jestem zbyt ... zielony ? ;) Ale ... Oby wróciły do was wszytkie kolory życia :)

Gość a ty dziecko odrobiłaś
już pracę domową?

Gość zielara
ale włąsnie trawa mi ubarwia życie!!! Srio nie jest tak kolorowe jak sie wydaje. Matka mi juz nawet 20 groszy nie daje. Na kazda swoja potrzebe poczawszy od majetk konczac na rachunku telefonicznym i uzywkanmi sama musze sobie zadrobic. Drze sie ze nie wracma na noc. Kiedys wraclaam zawsze! Jak nie wraclaam to wczesniej z nia to uzgodnilam a ostatnio to do odomu wracam nad aranem lub przez kilka dni wclae. Tak w ogole to ostani raz ja widzialam w sobote...

Gość zielara
ucze sie w wieczorowce. Nie mam prac domowych!

Gość margines spoleczny
wspolczuje ci dzieciaku i twojej matce ... lepiej strzel sobie od razu w leb

Gość zielara
ale tak mysle, ze chyba ie spac. Chcoiaz jesc mi sie chce, bo gastro mam, lae jak zejde na dl to moge matke spotakc a teraz to lepiej jej unikac. Koleznaka spic dalej. Moze i ja zasne. Ppa sztywniaki :D

Gość zielara
hoho margines?? hehe moze ja znam same brzegi patologii i uwaznam, ze jeszcze troche mi do nich brakuje :)

Gość zielara
trzezwieje... uh... ide spac, bo mi sie na myslenie zejdzie i jeszcze sopbie film spierdole. Narazie haha :P