Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zielara

TOTALN ZRZUTY

Polecane posty

Go艣膰 zielara

wRCOLILAM DO DOMU. mMA 18 LAT. mMAY NIE WIDZIALAM ze dqwa dni. Dzis wrocial po dwoch dniach i spalam do 14 teraz wrcoilam z kumpela ona toatalny zrzut, bo za duzo wypila ja tez zrzut tylko ze zjarana. Maskara. Ja mam jeszcze humor i zaprawiona jestem od czwartku a tak dobrze to od soboty. Czy normalny facet nie chcialby byc z dziewczyna ktora pije 6 dni pod rzad? on nie iwe o buchach :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 fijo艂
Jeste艣 alkoholiczk膮:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zielara
ale ja w czwartek wypilam cwiartke, po piwie i troche wina z kolezanka. W piatek (mowie tylko o wieczorze) wypilam pare luf. W sobote bylam w pracy w paitek tez i po pracy pojechalam na imprze gdzie ise zwazylam na maksa. Rano wrocicilam do odmu ogarnelam sie i pojechalam do pracy. Potem po pracy czyli w niedziele pojechala do odmu i potem zonwu na ta impreze gdzie cala noc balwoalam nad ranem byla awantura. Potem wszyscy spali oprocz mnie i szwagra mojego faceta. Poslzismy po piwo i ruskiego szampana. Upilismy sie. Poszlismy spac na 3 h .Wrpcialm do odmu. Pilam potem jeszcze troche wodki i wina.Ptem o 1 wrocilam do omu. O14 wstalam i pije od 18. Teraz wrcoilam zrobiona odo domu. Moja kolezanka obok lezy na lozku z twarza w miscje obie mamy `18 lat jak to okrezlic? juz problem czy zwykly opor menalz nastoletkow ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zielara
up

Udost臋pnij ten post

Chyba w temacie jestem zbyt ... zielony ? ;) Ale ... Oby wr贸ci艂y do was wszytkie kolory 偶ycia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ty dziecko odrobi艂a艣
ju偶 prac臋 domow膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zielara
ale w艂膮snie trawa mi ubarwia 偶ycie!!! Srio nie jest tak kolorowe jak sie wydaje. Matka mi juz nawet 20 groszy nie daje. Na kazda swoja potrzebe poczawszy od majetk konczac na rachunku telefonicznym i uzywkanmi sama musze sobie zadrobic. Drze sie ze nie wracma na noc. Kiedys wraclaam zawsze! Jak nie wraclaam to wczesniej z nia to uzgodnilam a ostatnio to do odomu wracam nad aranem lub przez kilka dni wclae. Tak w ogole to ostani raz ja widzialam w sobote...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zielara
ucze sie w wieczorowce. Nie mam prac domowych!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 margines spoleczny
wspolczuje ci dzieciaku i twojej matce ... lepiej strzel sobie od razu w leb

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zielara
ale tak mysle, ze chyba ie spac. Chcoiaz jesc mi sie chce, bo gastro mam, lae jak zejde na dl to moge matke spotakc a teraz to lepiej jej unikac. Koleznaka spic dalej. Moze i ja zasne. Ppa sztywniaki :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zielara
hoho margines?? hehe moze ja znam same brzegi patologii i uwaznam, ze jeszcze troche mi do nich brakuje :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zielara
trzezwieje... uh... ide spac, bo mi sie na myslenie zejdzie i jeszcze sopbie film spierdole. Narazie haha :P

Udost臋pnij ten post