Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Marcin1010109

POMO呕CIE! - moja twarz.../

Polecane posty

Go艣膰 Marcin1010109

Witam, Zaczne od pocz膮tku, mam 18 lat od okolo 13 roku zycia mam na twarzy wypryski, zaskorniki, i w膮gry na poczatku nie przywiazywalem do tego jakiejs wielkiej uwagi bylem pewny ze w okolicy 17-18 to wszystko minie i bede mial czysta i ladna cere .... ale niestety tak nie jest. Powiem odrazu ze nie mam tr膮dziku. Mam na twarzy mnostwo ale to ogromna mase w膮gr贸w nos, policzki, broda sa praktycznie wszedzie....;/ Pryszcze zazwyczaj pojawiaja sie na czole ale i tez na policzkach...;/ oraz zaskorniki w dolach policzkow kolo szyi....;/ poradzcie mi co moge zastosowac na moja twarz uzywalem benzacne, ale on dziala raczej na pryszcze a nie na w膮gry.... G艁OWNIE CHODZI MI O TO ABY USUN膭C T膭 OGROMN膭 ILOSC W膭GR脫W Z MOJEJ TWARZY.... bo to przez nie robia m isie wieksze pryszcze bo kiedy dojrzeja wszystko wylazi na zewnatrz i robia sie ogromne pryszcze, takze prosilbym o nazwe jakiegos skutecznego srodka DZIALAJACEGO NA WAGRY NA CA艁EJ TWARZY... dziekuje i pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
to chyba tylko peeling...wtedy pora sie nie zatkai pryszcza nie bedzie...ja mam lat 25 i nadal pelne pory,ot tlusta cera...i raz na miesiac przed okresem takiego ogromnego,bolacego,paralizujacego pol twarzy zaskorniaka...ja to tlumacze tlusta cera i nawet gwiazda z nieba tego nie zmieni

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 radaaa
a mo偶e wypr贸buj kosmetyk贸w dr.nona s膮 rewelacyjne, wejd偶 na stronk臋 www.drnona.pl i poczytaj o nich.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marcin1010109
a rozne zele, i toniki pomagaja czy niezabardzo? i na czym polega peeling? (jestem chlopakiem takze nigdy ise tym niinteresowalem i niemam pojecia)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moonkalika
no nie藕le, co z tego, ze jestes ch艂opakiem, my艣lisz ze tylko dziewczyny si臋 myj膮 i dbaja o czyst膮 twarz?:-) Przede wszystkim idz do sklepu i wybierz sobie jakis tonik i zel do mycia twarzy dla cery z problemami, jest ich mn贸stwo, w ro偶nych cenach. Mycie twarzy 2 razy dziennie takim zelem to podstawa, w ci膮gu dnia od艣wie偶a si臋 twarz tonikiem, w razie gdy sk贸ra sie przesuszy trzeba kupi膰 sobie krem (z tej samej serii) dla takiej cery, kt贸ry nie jest wcale t艂usty tylko delikatnie nawil偶ajacy. Peelingi wszelkiego rodzaju s膮 tez ok, no i kosmetyczka - oczyszczabie twarzy to dobry pomys艂 2 razy w roku chocia偶. Jesli niec nie da przynajmniej miesi臋czna kuracja musisz i艣膰 do dermatologa, co prawda takie problemy ze sk贸ra to przypad艂o艣c okresu dojrzewania, ale przyczyny moga by膰 r贸偶ne i przy cie偶kich przypadkach trudno sie ich pozby膰. Dermatolog zapisze Ci wtedy mocniej dzia艂aj膮ce kosmetyki z apteki. I pami臋taj - podstawa to higiena, niestety samo nie przejdzie. Powodzenia! 3mam kciuki!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marcin1010109
hmmm w wakacje uzywalem Garnier zel, clean&clear - przeciw wagrom, i clereasil jakiesmefekty to dawalo ale nie ajkies powalaj膮ce... a prywatna wizyta u kosmetyczki na oczyszczanie twarzy jak wyglada? tzn jak przebiega co robi itd czy ona wyciska wszystko czy kosmetykami oczyszcza skore i czy po wyjsciu stamtad twarz bedzie wygladala jak pole minowe... a jakies leki doustne bez recepty?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marcin1010109
mam zamiar zaraz wybrac sie do apteki i chce kupic jakis lek zazywany doustnie typu tabletki co polecicie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xfbccvb
a ja mam troszk臋 inn膮 propozycj臋... musisz zbada膰 sobie twarz i dok艂adnie pozna膰 jej typ... bo najcz臋艣ciej wydaje nam si臋, 偶e jak pojawiaj膮 si臋 nam pryszczy, w膮gry itd to mamy t艂ust膮 twarz i u偶ywamy tych wszystkich rzeczy kt贸re nadaj膮 si臋 do twarzy t艂ustej b膮d藕 mieszanej kt贸re wysuszaj膮 nasz膮 twarz... a bardzo cz臋sto jest tak, 偶e okazuje si臋, 偶e jednak mamy cer臋 such膮 i zamiast j膮 nawil偶a膰 odpowiednimi preparatami my j膮 tylko jeszcze bardziej wysuszamy co doprowadza do powstania jeszcze wiekszej ilo艣ci pryszczy, w膮gr贸w itd bo w艂a艣nie w ten spos贸b sk贸ra si臋 broni produkuj膮c to wszystko...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marcin1010109
ok ale co polecicie jako srodek doustny bez recepty na to paskudztwo chce isc do apteki tylko czekam na odpowiedzi:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moonkalika
to tylko lekarz moze Ci powiedzie膰 jakie leki sa odpowiednie na t贸wj problem. Oczyszczanie twarzy u kosmetyczki to ok.50-70 z艂 (u mnie w Poznaniu). Otwiera pory sk贸ry i oczyszcza je, mo偶e troche to boli ale to nic takiego. Takie gruntowne oczyszczenie wiele daje. Tego samemu sie nie zrobi 偶adnymi kosmetykami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marcin1010109
a wiec kupilem sobie dzis w aptece : Ceranova z bratkiem - tableteczki Clerasil - Tonik Clerasil - mydlo Garnier - 呕el oczyszczaj膮cy Garnier - 呕el w tubce z aloesem Paste cynkowa Myd艂o siarkowe Acnex czy acnix niewiem jak to sie pisze - krem na tradzik Clean&clear - tonik troche wydalem na tez zakupy ale codziennie bede oczyszczal skore tonikami, mydlem bede bral tabletki codziennie a w razie wyprysku jakeigos wiekszego to paste cynkowa i benzacne DObre zakupy zrobilem??? :)

Udost臋pnij ten post