Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatuszekpepuszek

Opowiem Wam moją historię - dziewczyny pomócie.

Polecane posty

Gość kwiatuszekpepuszek

Jestem dziewicą. Pewnego dnia doszło do palcówki z moim chłopakiem ( oczywiscie na moim ciele :D ), miałam wtedy okres ( drugi dzien cyklu). Nie biorę tabletek antykoncpecyjnych. Nie martwiłabym się, gdyby nie fakt, że on " doszedł" ( w majtkach i spodniach) lecz zaraz po tym odskoczył i pobiegł do łazienki, prawdopodobnie dotykał tego i ręce jedynie wytarł w papier toaletowy. Po czym wrócił do mnie i nastąpiła ta " palcówka". Dowiedziałam się o tym pare godzin później i spanikowałam. Dopiero po 51 godzinach zastosowałam metodę Yuzpe, wzięłam 4 tabletki stedrilu30 a po 12 h drugie 4 tabletki.. lecz w trzeciej godzinie od przyjęcia ich zwymiotowałam i bałam się, że to może własnie te tabletki zwymiotowałam... ale oczywiscie zdałam sobie z tego sprawę później.. i przyjęłam kolejne 4 tabletki nastepnego dnia ( okres niedługo po 72 h ) a później po 4 godzinach następne 4. Wiem wiem, to duży wycisk dla organizmu takie hormony, ale byłam tak przerażona, że musiałam. Miałam typowe objawy po tych tabletkach: nudności, ból głowy itd. Po 6 dniach wystąpiło krwawienie ( tak jak powinno ) trwało 5 dni. Mimo wszystko cały czas nie jestem przekonana ( choć powinnam, jak mnie ciągle przekonuje chłopak), bo spotykam się z takim czymś pierwszy raz. Proszę wyraźcie swoją opinię dziewczyny!

Gość kwiatuszekpepuszek
up

Gość Prosto z mostuuuu
Ty jakaś walnięta chyba jesteś.....

Gość fgkhjb
a co chcesz wiedzieć? ze jestes idiotką??? to proszę bardzo jesteś. i do tego jesteś śmieszna :D:D:D:D:D:D:D

Gość kwiatuszekpepuszek
up

Gość kwiatuszekpepuszek
chce wiedzieć, czy mimo to mogę byc w ciązy?

Gość dziiiunka
ziu jaka ty jestes durna !!!!!!!!!!!! masz 2 dzien okresu i po palcówce szprycujesz sie mega dawką hormonów ????!!!! gdzie ty masz mózg?

Gość a ja mysle zeeeee
jestes obrzydliwa.w trakcie okresu on robi Ci palcowke.wezzzzz....pewnie ze nie jestes, bo gdybys siedziala w ksiazkach a nie uprawiala seks, drogie dziecko to wiedzialabys ze na poczatku cyklu jestes raczej nie plodna, zwlaszcza jak facet przenosi plemniki na placach.i po co sie trulas???

Gość dziiiunka
a zamiast martwic sie czy mozesz byc w ciąży, lepiej zacznij sie martwic czy po takiej akcji bedziesz mogla miec dzieci w przyszłości zal mi twojej wątroby :D

Gość kwiatuszekpepuszek
do " a ja mysle zee" jakbyś czytała ze zrozumieniem to byś wywnioskowała nawet po pierwszym zdaniu, że seksu nie uprawiam :) Tutaj działały emocje i przerażenie i nie oceniajcie mnie od razu i nie wyzywajcie od najgorszych. Poprostu się na tym jeszcze nie znam. Wiem, że się jest niepłodnym w okresie , ale są przypadki gdzie kobiety zachodziły w ciąże. Przeczytałam już o tym chyba wszystko, więc mam trochęrozeznania. Chcę znać Waszą opinię..

Gość dgfdfgdgf
jesteś tępa jak końcówka młota kowalskiego

Gość kwiatuszekpepuszek
.

Gość a ja mysle zeeeee
dziewczyno, widac po tym co piszesz ze jeszcze dzieciak z Ciebie a bierzesz sie za pieszczoty z chlopcem.i po co sie tak osmieszasz na tym forum?Twoja glupota poraza.

Gość kwiatuszekpepuszek
tak dla jasności - mam 18 lat. Proszę zrozumcie mnie, emocje i strach wzięły górę.

Gość a ja mysle zeeeee
i jaka z Ciebie dziewica?to ze masz blone nie znaczy zes dziewica, skoro mentalnie puscilas hamulce.

Gość a ja mysle zeeeee
nie mam dla ciebie zrozumienia.nie lepiej bylo spytac kogos, pojsc do lekarza???? trulas sie choc nie mialas powodu. i uwazaj nastepnym razem.

Gość kwiatuszekpepuszek
nie miałam powodu? jakieś prawdopodobienstwo przecież było...

Gość a ja mysle zeeeee
ale zeby tyle tabletek lykac?jeszcze jeden okres sie nie skonczyl ty wywolujesz juz drugi?wez sie puknij

Gość kwiatuszekpepuszek
będę miała nauczkę na przyszłość.. wiem. kurcze jestem niedoświadczona, dlatego pytam tutaj żeby zasięgnąc porady.. każdy się w pewynm stopniu uczy na błędach

Gość ironia losu....
Na taką glupotę nic już chyba nie można zaradzić :O

Gość Dziecko kochane
a w której klasie szkoły podstawowej jesteś, bo poziom Twojej wiedzy nie wskazuje na gimnazjum...?

Gość prowokacja jak diabli
dziewica a taki zapas tych tabletek ma... :D :D :D kon by sie usmial...

Gość kwiatuszekpepuszek
miałam te tabletki przypadkowo, kiedyś ginekolog mi je przepisał ( jak miałam 17 lat) bo miałam nieregularne miesiączki.

Gość a ja mysle zeeeee
a pytanbie czysto techniczne.mialas drugi dzien okresu facet wkladal Ci tam raczke.nie ciekla krew?przeciez to musialo byc obrzydliwe.

Gość ale zes sobie narobila...
no o takiej akcji to jeszcze nie slyszalam....rozpierdzieliłas sobie cały cykl, gratulacje

Gość kwiatuszekpepuszek
własnie wtedy nic nie ciekło. Wiem, że to jest obrzydliwe jak się o tym mówi.W praktyce to inaczej wygląda.

Gość kwiatuszekpepuszek
słyszałam, że metodę Yuzpe tak samo jak postinor można stosować do 4 razy w ciągu jednego cyklu, więc skutki uboczne po zastosowaniu 2 nie będą chyba aż tak tragiczne?

Gość a ja mysle zeeeee
4 razy???? kto ci takich glupot nagadal? jaki ciemnogrod!

ja nie mogę... jakie pomysły.... brak mi słów na taką głupotę. jakbyś była w ciąży to sama bys sobie też aborcje zrobiła? :/

Gość kwiatuszekpepuszek
eeeeh.