Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRAWDAAA.

DO MAMUSIOW DAJACYCH ZDJECIA SWOICH POCIECH NA NK I INNE STRONKI-PRZECZYTAJCIE!!

Polecane posty

Gość Palnij się w łeb
PRAWDAAA po1) jesli widzisz zwiazek z porwaniem z przed sklepu to...jestes gorzej uposledzona niz myslalam... po2) obstrahujac od tego ze dziecku sie mogla stac krzywda itp.dobrze tak durnej mamusce,jest kretynka i idiotka ze zostawila dziecko przed sklepem same,chocby miała wejsc....tam na PÓŁ SEKUNDY,to niedopuszczalne!!!! po3) marna prowokacja :classic_cool:

Gość PRAWDAAA.
Dp palnij sie w leb- sam jestes durna prowokacja. Co do tej pani, co chciala oddac $ (bo jej przy kasie braklo kilka gorszy)-to nie dziwie sie, ze nie wziela dziecka.Bo sa schody waskie i no coz, sama bym zostawial.Zreszta widzialam niejeden raz takie sytuacje.

Gość matkatrojeczki
Nie pomyslalam o tych zdjeciach, a mam ich po kilka z pociechami (w wannie, na lozeczku, jak spia). W sumie -lepiej zapobiegac, niz leczyc!

Jak widać niewiele dały ci te zajęcia skoro nie wzięłabyś dziecka z wóżka, bo schody wąskie. Ja bym śpiące wyciągnęła jeśli bym nie dała rady wjechać, albo bym poprosiła by owa osoba podeszła do mnie. A co do zdjęć na NK, każdy robi jak uważa. Nasze dane teraz nie są żadną tajemnicą. Żadną. I to czy zamieści się je na NK, czy gdziekolwiek indziej. No cóż. Jak ktoś będzie chciał wiedzieć co masz w domu, gdzie się ubierasz, co preferujesz, ile masz dzieci itd. to z łatwością się dowie. Poza tym myślę, że nie ma co przesadzać. Jakby tak myśleć, że na każdym kroku czycha niebiezpieczeństwo to nikt by z domu nie wychodził, a tym bardziej nie wypuszczał by z niego dzieci. Ale zaraz w domu też zdarzają się tragedie. Myślę, że paranoja nie jest zdrowa. Ostrożność owszem.

Gość koooniec
A tak prawdę mówiąc droga Prawdo, to te studia chyba masz wyimaginowane. Jak osoba po studiach może pisać "mamusiów" i "zgłaśniać"??? Powiedz kochana, na którym komisariacie czy też w której komendzie pokazywano ci zdjęcia ze śledztw i materiałów operacyjnych? Chętnie bym się dowiedziała, bo z tego co wiem, takich informacji nie pokazuje się i nie udziela "praktykantom". Akta ze spraw kryminalnych nie leżą kochana na każdej półce, biurku czy szafce w komendach i komisariatach. No i z racji studiowania jakiego kierunku miałaś te praktyki w Policji???

Gość do kooniec
kolejna mądra po studiach. Boże. Można być po studiach i robić niesamowite błędy bo mogą to być studia techniczne skarbie:-o Słyszałaś o takich? Mój znajomy ma doktorat z elektroniki a błędów robi dużo. Po prostu ma niezły łeb do technicznych:-P

Gość do okookokoko
jeśli dane nie są tajemnicą to dlaczego posługujesz się ksywą???? Napisz nam tu swoje imię i nazwisko, miejscowość, adresy szkół do których chodziłaś, pokaż fotki. No przeciez jak napisałaś to żadna tajemnica:-o

Gość Dawna moja znajoma
Ma 90zdjec 8letniej corki na nk i polowa polnagich. owa corka ma tez profil. Adres szkoly..klasa....hm wiem wszystko.. NA szczescie nie jestem pedofilem..

Widać prawda, że jeszcze oszołomiona jesteś praktykami, ale tak to jest na początku. Później emocje stygną bo inaczej nie można pracować w tego typu zawodach.

Myślę, że nie zrozumiałaś o co mi chodziło. Poza tym nie bardzo rozumiem skąd te nerwy. Posługuję się ksywą bo prawie każdy tutaj to robi. Jednak dla chcącego nic trudnego. Jeśli komuś by zależało na tym by dowiedzieć się kim jestem, gdzie mieszkam, skąd piszę, co ostatnio kupowałam na Allegro, jaki mam rozmiar buta itd. to myślę, że nie miałby problemu by się dowiedzieć. W czasach sprzedawania danych osobowych, każda firma, która chce uzyskać informacje na twój temat, też zrobi to bez problemu.