Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abudabi

Lozeczko 1,5l - 6l ?

Polecane posty

Witam Prosze o rade: chce corke przeprowadzic z lozeczka dziecinnego na bardziej \"dorosle\" ale bezpiecznie. Chcialabym cos co posluzylo by troche dluzej ale nie moge znalezc nic sensownego na allegro. Znalazlam to: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=472687188 ale obawiam sie ze bedzie na krotko, bo jest do wagi 25 kg i ma tylko 140 ? W czym spia Wasze dzieci ? poradzcie cos :)

Gość bbbbffffffffffffo
moje dziecko ma podobne,z jedną barierą tą krótszą tylko.Drugą stroną jest przy ścianie.Śpi w nim odkąd miało prawie 2 lata.Nie wiem czy ty orientujesz sie kiedy dziecko waży 25kg??Moja siostrzeniaca ma 8 lat i tyle waży:)

Gość bbbbffffffffffffo
ma 4 lata ,sięga do połowy:) Takie łózko na długo starcza,to tylko tak sie wydaje:)

Gość bbbbffffffffffffo
ale to wklejone przez ciebie mi sie nie podoba,jak szpitalne trochę:o

Gość bbbbffffffffffffo
o rany dopiero się dopatrzyłam,że to moje ma 160cm:) no to przepraszam:)Chyba bym na 140 nie kupiła,ale do 6 lat to na pewno wystarczy:)

Gość bbbbffffffffffffo
fajne to łóżko,ale drogie.Jak kto woli:) ja nie lubię takich mebli drogich dla dziecka.Wole zmienić za 2-3 lata razem z wystrojem pokoju:) Takie łóżko 500zł+ dobry materaz ze 25o conajmniej ,no i nie jeden,bo trzeba zmienic na dł€ższy

no wlasnie to moje ma 140 wiec chyba troche malo, to drugie z ikei swietne jest niestety nie na moja kieszen

Ja kupiłam to łózko w ikea tylko sosnowe,o wiele taniej plus materac.Pomalowałam jak chciałam i mała juz w nim śpi.Nie mam zamiaru kupować nastepnego jak mała dorośnie bo po co?Chyba ,że to sie rozwali,a pomalować moge nawet do nowych mebli pod kolor.